Series & Films

VIDEO: Netflix deelt super romantische trailer van The Kissing Booth 3

Nadat de ‘To All The Boys’-filmreeks in februari op z’n einde liep, moeten we binnenkort ook afscheid nemen van een andere favoriet. Elle, Noah en Lee komen een laatste keer terug samen in ‘The Kissing Booth 3’. Netflix deelde de officiële trailer die heel wat dingen onthult.

the kissing booth 3

The Kissing Booth 3: het verhaal 

 Waarschijnlijk heb jij onlangs de films nog gezien, maar als je even een opfrissertje nodig hebt: we got you. In het eerste deel maken wij kennis met Lee en Elle. Zij zijn vanaf jongs af aan al echte besties. Samen hebben zij een vriendschapspact, maar Elle lijkt deze pact te breken wanneer zij verliefd wordt op Noah, de knappe broer van Lee. In de tweede film komt Elle voor veel meer obstakels te staan: ze moet kiezen naar welke universiteit ze gaat en ze krijgt gevoelens voor een klasgenoot... 

Bijna meteen na ‘The Kissing Booth 2’ ontdekten we al dat Elle Evans in ‘The Kissing Booth 3’ voor een moeilijke keuze komt te staan: kiest ze voor Berkeley met bestie Lee of gaat ze toch naar Harvard om bij haar grote liefde Noah te zijn? Nu blijkt uit de trailer dat ze nog heel wat meer uit te zoeken heeft.

We zien dat Elle, Noah, Lee en Rachel nog een laatste zomer spenderen in het strandhuis van de Flynns. Die laatste zomer samen gaat gepaard met veel plezier én een beach bucketlist. Maar we zien hoe Elle worstelt met zichzelf te verdelen tussen haar beste vriend en haar lief. De tiener wil samen met Lee nog heel wat gekke dingen doen voor ze naar de universiteit gaan, maar die bucketlist komt in de weg te staan van haar qualitytime met Noah. En dan heeft ze nog niet eens een school gekozen en een van haar twee favoriete personen ongelukkig gemaakt.

Elle krijgt raad van haar schoonmoeder Mrs. Flynn: ‘Misschien hebben je keuzes meer te maken met wat anderen willen. Misschien is het tijd dat je nadenkt over wat jij wil’, zegt ze. Ook Marco, met wie Elle in de tweede film een kus deelde, is deze zomer van de partij. Hij verleent haar ook dit keer weer een luisterend oor en we zien hoe hij en Noah clashen met elkaar. Ook Chloe is terug en geeft weer goede raad.

Vanaf wanneer staat The Kissing Booth 3 op Netflix?

Joey King (Elle) verklapte tijdens de virtuele People's Choice Awards wanneer het derde deel te zien is: in de zomer van 2021. Ze voegde eraan toe: "Ik heb er zóveel zin in! Ik wou dat het morgen was." Same! Net als Joey, kunnen wij ook niet wachten. Vanaf 11 augustus staat ‘The Kissing Booth 3’ op Netflix.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved