Lifestyle

Instagram VS reality: dit zijn de mooiste pareltjes van het internet #11


De foto’s die je op Instagram ziet, zijn niet altijd even realistisch. Sommige foto’s zijn zelfs zo bewerkt dat ze eerder op een droom lijken dan op de realiteit. Gelukkig laten veel influencers ook hun outtakes zien achter de foto. Tijd voor een nieuwe Instagram vs reality!

Instagram vs reality #1 – Op een boot
Je denkt een perfect kiekje voor Instagram te maken op een boot op vakantie, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht. Zelfs influencer Rianne Meijer lukt het soms niet…

View post on Instagram
 


Instagram vs reality #2 – Gezellig in een bak aardbeien
Alles voor een goede foto, maar sommige influencers gaan wel heel ver. Je bak in een hoofd aardbeien leggen, bijvoorbeeld. Dat is een stuk minder Instagramwaardig als je de behind the scènes ziet…

View post on Instagram
 


Instagram vs reality #3 – Hoe jij foto’s van je vriend maakt vs. hoe je vriend foto’s van je maakt
Heel herkenbaar: jij maakt perfecte foto’s van je vriend. Maar als hij foto’s van jou maakt, zijn ze allemaal lelijk of niet in het goede licht. Urgh, waar is de perfecte Instagram husband?!

View post on Instagram
 


Instagram vs reality #4 – De perfecte foto maken tijdens het suppen
Misschien heb je het wel gedaan deze zomer: suppen. Lekker door de grachten of over de meren varen met je supboard. Heel sportief en ook nog eens onwijs leuk. Alleen een foto maken zoals de influencers dat doen, blijkt toch moeilijker dan gedacht!

View post on Instagram
 


Instagram vs reality #5 – Lekker misleidend
Katten zijn onwijs populair op social media, maar je kan ze natuurlijk ook als pruik gebruiken. Handig! 😉

View post on Instagram
 

 

Beeld: Pexels

Must reads 👀