News

Dit zijn de eerste deelnemers van Boxing Influencers

Eigenlijk zou eind van deze maand al een nieuwe editie van Boxing Influencers beginnen, maar helaas gaat dit niet door vanwege de coronamaatregelen. Wel weten we inmiddels meer over de episode die op 31 oktober begint. Wie er meedoen bijvoorbeeld!

Binnenkort begint het programma Boxing Influencers weer en daarin nemen realitysterren het op tegen elkaar. De vorige keer deden Temptation Island-deelnemers Sonny Lorenzo, Greg Deira en Daryl Yngard mee in de ring, remember? VonnekeBonneke daagde toen Fabiola Volkers uit, maar die heeft zich volgens de laatste gossip teruggetrokken ‘omdat ze zuinig is op haar gezicht’. Wauw! 

Ta Joela in Boxing Influencers 2021

Ta Joela is als eerste onthuld. Hij is bekend van zijn rap in 101 Barz die in twee weken tijd miljoenen weergaves kreeg. Het is nog niet bekend wie zijn tegenstander wordt.

Jaimy Dorenbosch en Sander van Vliet in Boxing Influencers 2021

Eerder werd al bekend dat ook Jaimy Dorenbosch van Temptation Island mee gaat doen aan Boxing Influencers. Remember? Hij probeerde Milou te versieren, die samen met haar inmiddels ex-lover Heiki meedeed aan Temptation Island 2019. Inmiddels heeft Jaimy een relatie met Mira Soeteman, ook bekend van Temptation Island. Tegen wie hij moet strijden in Boxing Influencers is nog niet bekend, maar rumour has it dat Sander van Vliet, alias ‘Tattoo Elvis’ uit Ex On The Beach Double Dutch hem gaat proberen te verslaan in de ring. 

boxing influencers

 

 

Bron: Love Reality