Celebs

Gaby Blaaser vertelt open over relatie met Temptation Island-verleider Jaimy

1

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Lana Condor en Noah Centineo winnen Best Kiss Award en geven een awkward speech, Farrah Abraham is niet meer welkom in nieuw seizoen van Teen Mom, Cara Delevingne en PLL'er Ashley Benson zijn official en de dochter van Beyonce steelt de show. 

Lana Condor en Noah Centineo winnen Best Kiss Award en geven awkward speech
Afgelopen week waren de MTV Movie & TV Awards en ieder jaar wordt er natuurlijk ook één uitgereikt voor 'Best Kiss'. Dit jaar ging de prijs naar kissing couple Noah Centineo en Lana Condor. Enne, tijdens de speech werd het een beetje awkward. Noah bedankte Lana namelijk voor haar zachte lippen en toen wist ze even niet zo goed hoe ze moest reageren. Cute! Bekijk de speech van de best kissers hieronder. 

Gaby Blaaser vertelt open over relatie met Temptation Island-verleider Jaimy
In een nieuwe Gossip-video van Anna Nooshin is Gaby Blaaser de gast en natuurlijk ging het over haar en Temptation Island-verleider Jaimy. Iedereen vroeg zich namelijk af of de relatie was voor de aandacht en de fame. In de video vertelt Gaby dat dit zeker niet zo is en dat ze Jaimy al langer kende. Gaby en Jaimy gingen meer met elkaar om toen het uit ging met haar ex en toen pas vertelde hij dat hij meedeed aan Temptation Island. Gaby vertelt: "Ik dacht van: dit wil ik juist helemaal niet in mijn leven." Ook laat ze weten dat ze geen relatie hadden, maar het gewoon gezellig hadden. 

Cara Delevingne en Ashley Benson zijn nu echt official
Het lijkt er nu echt op dat Cara en Ashley officieel een relatie hebben. We dachten het al een tijdje, maar nu maakt Cara het officieel door een video te plaatsten op Instagram. In de video zijn de twee zoenend te zien en Cara schrijft eronder: 'Pride' met allemaal love-emoji's. Wij wensen de twee lovebirds heel veel geluk samen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cara Delevingne (@caradelevingne) op

Farrah Abraham is niet meer welkom in nieuw seizoen Teen Mom
Farrah Abraham was uit MTV's Teen Mom gezet, maar ze is ook niet meer te zien in een reünieseizoen van de show. De reden? Ze zorgde voor heel veel drama tijdens de opnames, maar besloot ook om in de porno-industrie te werken. MTV vindt dat niet goed en besloot Farrah helemaal uit de show te zetten. Als het aan Farrah zelf ligt zou ze graag terugkomen voor een nieuw seizoen van Teen Mom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door F A R R A H A B R A H A M (@farrahabraham) op

De dochter van Beyonce steelt de show tijdens een dansoptreden
Blue Ivy heeft de dance skills van haar moeder. Er is namelijk een video van Blue Ivy opgedoken dat ze de show steelt tijdens een dansoptreden. Samen met een groep voor de Debbie Allen Dance Academy danst ze op een nummer van haar moeder, Before I Let Go. Check haar dance moves in de video hieronder en let op het meisje met de zwarte sneakers ;-). 

Bron: RTL Boulevard, Seventeen.com, Cosmopolitan, Glamour | Beeld: Temptation Island

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 6 maanden geleden spellhouseofsacre

    Ik uit Nederland, mijn geliefde brak met mij uit, maar toen ik contact opnam met dr. Sacre die hem betoverde, kwam mijn geliefde binnen 24 uur bij mij terug, alles dankzij hem als u hulp nodig hebt contacteer hem e-mail sacretempleofpower@gmail.com of whatsapp nummer + 2348159768201

    Naam: Mrs Joan

  1. 1