Beauty

Nagellak trends herfst 2021: deze tintjes wil jij deze herfst op je nagels

De herfst staat weer voor de deur en dat betekent dus ook nieuwe trends! Je nagels geven die extra sparkle aan je outfit. De nagellak trends van de herfst van 2021 hebben allemaal één ding gemeen: be bold or stay home. So get ready, want dit zijn de nagellak trends van de herfst van 2021.

nagellak trends herfst 2021

Nagellak trends herfst 2021: crazy sunset

Een van de trends die je dit najaar veel terug gaat zien zijn felle kleuren. En dan met name kleuren die je in een zonsondergang zou zien. Oranje, geel en roze laten jou handen stralen naast alle herfstblaadjes. En geef toe: wie houdt er nou niet van een perfect match! Dus gooi die felle kleurtjes erop en straal mee met de herfstkleuren.

 

Nagellak trends herfst 2021: nagellak trends herfst 2021: power rood

Rood is al jaren een veel gedragen nagellak kleur en ook dit najaar staat die tussen het lijstje. Er zijn wel 50 verschillende rood-tinten en de trend van 2021 is donkerrood. Dit geeft de nagels een klassieke maar ook stoere look. Leuk weetje: rode nagels staan voor girlpower. Dus waar wacht je nog op, doe rood erop!

 

Nagellak trends herfst 2021: metallic

Glitters are back! De feestdagen staan voor de deur en de herfst is daar de koploper van. Halloween en Sinterklaas zijn feestelijke dagen en je nagels kunnen dan wel een extraatje gebruiken. Glitternagellak op doen vereist misschien wat meer aandacht, maar het resultaat is vaak amazing! Als je dus van glitters houdt is dit jouw moment, want metallic is weer helemaal in dit najaar! Blauw en groen zijn vooral high fashion en geven een mooie twist aan jouw nails.

 

Nagellak trends herfst 2021: de leer look

Een nieuwe, nog niet bekende nageltrend is de leerlook. De leerlook maak je door kleuren te gebruiken in de kleur van leer. Zwart staat ook tussen het rijtje en is de meest bekende leerkleur. Maar wat dacht je van bruin leer? Deze kleur is niet alleen heel subtiel en makkelijk aan te brengen, het ziet er verzorgd uit en valt niet zo op. Perfect dus als je van nude kleuren houdt.

 

Nagellak trends herfst 2021: `Japanse manicure

De laatste, niet zo bekende trend is de Japanse manicure. Deze trend staat in het teken van gezonde nagels hebben. De French manicure is een voorloper van deze trend en het lijkt er ook een klein beetje op. Het verschil tussen die twee is dat de japanse variant geen wit randje heeft. Het is bij deze manicure van belang dat jij het laat lijken alsof jouw nagels er gezond uit zien zonder enige effort. Dat is natuurlijk niet zo en daarom is de verzorging bij deze trend extra belangrijk. De doorzichtige nagellak zorgt voor die extra glam, maar valt niet op. Ook verbetert de nagellak de conditie van je nagels zodat jij kan blijven genieten van je nagels.

 
Beeld: unsplash