Beauty

Zo doe jij nooit meer glitternagellak fout op

Glitter nagellak. Het is heel leuk en mooi als het goed lukt, maar meestal kost het veel tijd en moeite. Niet dat de nagellak zelf aanbrengen langer duurt dan bij gewone nagellak, maar het goed krijgen is een heel ander verhaal. Vaak moet het dus nog even een paar keer opnieuw aangebracht worden. Maar dat is nu verleden tijd! Met deze tips ga je nooit meer de fout in met glitter nagellak.

Ben jij soms glitter nagellak ook helemaal zat omdat het maar niet op je nagels komt zoals jij dat wil? Heb je het inmiddels opgegeven en ben je teruggegaan naar 'normale' kleuren? Maar ben je ondertussen nog wel heel dol op glitter nagellak? Dan heeft Girlscene goed nieuws voor jou! Wij hebben namelijk de perfecte (en makkelijkste!) manier gevonden om glitter nagellak mooi op je nagels te krijgen. 


Volg de volgende zes stappen en je glitter nagellak ziet er altijd zoals op het plaatje hierboven. Daarbij heb je door deze stappen te volgen ook geen last meer van vlekkende lak. Alle nagellak komt alleen op je nagel en waar jij het wil hebben. Geen vlekken meer op de randen die je 's avonds onder de douche eraf moet schrobben. 

Stap 1: Goede basis
Zoals bij elke nagellak is het ook bij glitters belangrijk om eerst een goede basecoat op te doen. Hierdoor blijft je nagellak niet alleen langer (mooi) zitten, maar het beschermt je nagel ook zodat het stevig en gezond blijft. 

Stap 2: Vloeibare latex
Nu komt het geheim van deze manier van glitter nagellak aanbrengen. Je gaat namelijk, voordat je de nagellak daadwerkelijk opdoet, om de randen van je nagel vloeibare latex aanbrengen. Gewoon op je huid, zo dicht mogelijk bij de nagel. 

Stap 3: Nagellak op spons
Pak een schone make-up spons en dep hier de glitter nagellak op die jij op je nagel wil hebben. 

Stap 4: Spons in plaats van kwast
Gebruik vervolgens de spons om de glitter nagellak op je nagel te doen. Doet dit in meerdere lagen voor een optimaal resultaat. 

Stap 5: Topcoat
Ben je tevreden met het resultaat en is alles weer droog? Doe dan tot slot nog een beschermende topcoat op je nagel. 

Stap 6: Eindresultaat
Verwijder de vloeibare latex van je vingers en bewonder het eindresultaat! 

Glitter nagellak er weer af halen
Ben je het kleurtje weer zat? Of heb je de nagellak er al te lang op? Dan wordt het tijd om hem ervan af te halen! Maar zeker bij glitter nagellak is het belangrijk dat je dit goed doet. Haal je niet alle nagellak zorgvuldig weg, dan zit zo je hele kamer onder de glitters. 

Zo doe je dat: In plaats van elke nagel apart met nagellak remover te poetsen is het beter om aluminiumfolie te gebruiken. Je scheurt tien stukjes folie af en tien watjes. Je doopt de watjes in de nagellakremover en legt elk op één van je nagels. Vervolgens wikkel je een stukje folie om je vingertoppen zodat de watjes goed op je nagels blijven zitten. Wacht vijf tot tien minuten om de nagellak remover goed in te laten trekken. Wanneer je de folie en watjes van je nagels afhaalt zit de nagellak helemaal los en trek je het er makkelijk af. Et voilà, weer schone nagels!

Lees ook: 

Bron
Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook