Films & Series

De Bachelor 2021 Tony Junior haalt uit naar vrijgezelle dames: “ze verspreiden leugens over mij”

De Bachelor 2021 met Tony Junior zit erop. Wekenlang hebben we mogen meekijken hoe de knappe DJ uit Utrecht op zoek ging naar zijn droomvrouw. Daarbij vielen elke week dames af, die direct in de media over hem roddelen. En Tony Junior slaat nu terug.

Tony Junior over roddels in De Bachelor 2021

Vorige week hebben we allemaal kunnen zien dat Julia er met de laatste roos vandoor ging. Niet zo gek, want ze was al weken duidelijk de favoriet van Tony Junior in De Bachelor 2021 en er bloeide duidelijk romantiek tussen de twee op. De roddels gingen ook al een poos dat Julia De Bachelor 2021 zou winnen, die overigens heel veel haatreacties krijgt sinds de winst. Enfin, elke week moesten er natuurlijk dames naar huis en die vrouwen waren not amused. Ze verspreiden flinke roddels over Tony Junior in de media. Veel dames noemden Tony ‘nep’ en ‘two-faced’. Bij FunX heeft Tony Junior nu hierop gereageerd: “Weet je, heel veel van die dames hebben geen media-ervaring. Ze zien zichzelf voor het eerst terug op tv en dat is confronterend.”

“Ik heb me als goede man gedragen”

“Ze zijn een beetje butthurt en dan gaan ze met modder gooiden. Dat is prima, maar ik denk dat ik als mens redelijk goed het verschil tussen goed en slecht weet. Ik heb me vooral naar de dames als een goede man gedragen. Two-faces ben ik zéker niet.”

Oriana had na de Bachelor 2021 een hekel aan Julia

Tony Junior is zichtbaar geïrriteerd en vertelt verder in de uitzending van FunX hoe het tijdens De Bachelor 2021 is gegaan. “De grap is: ik weet zoveel over hen… Dan denk ik: doe nou niet. Ik hou m’n mond en ga ze niet kapot lopen maken. Maar daarom vind ik het zo stom. Ik draag heel veel geheimen van veel van de vrouwen. Maar goed, ga de reünie maar kijken.”

 

Beeld: RTL, Tom Cornelissen

Must reads 👀