Lifestyle

Dit zijn dé essentials voor een pyjama party met de meiden

Nu de herfst eraan komt is een pyjama party met jou besties een supergoed idee, maar wat heb je eigenlijk nodig voor een geslaagd feestje? Wij helpen jou met deze 5 tips op weg!

#1. De perfecte pyjama

Een pyjama party draait natuurlijk om de perfecte pyjama, maar eentje uitkiezen kan nog best lastig zijn. Tijdens een pyjama party met jou besties wil je namelijk absoluut niet een suffe pyjama dragen, maar ook niet eentje die bedoeld is voor sexy time met jouw lover. Al met al een heel gedoe, maar niet getreurd wij hebben de vijf leukste pyjama’s voor jou op een rijtje gezet!

 

#2. Lekkere hapjes en drankjes voor de pyjama party

Welke hapjes en drankjes je kiest kunnen een feestje maken of breken. Onze voorkeur voor een pyjama party is een lekker glas wijn met heel veel snacks. Voor deze snacks kun je een van onze eerdere geschreven recepten over crunchy avocado friet gebruiken, maar mocht je niet zo een keukenprinses zijn of gewoon de tijd er niet voor hebben? Dan hebben wij vijf betaalbare en simpele snacks gevonden die jij zo uit het schap kunt halen!

 

 

#3.  Leuke accessoires voor de pyjama party

Een pyjama party is leuk, maar zonder accessoires is het een saai filmavondje. Haal alles uit de kast en maak van jouw woonkamer een super cosy plekje. Hiervoor gebruik je niet de bouwlampen van je vader, maar lekkere geurkaarsen of sfeerlampjes. Enjoy girls!

 

#4. Maak je eigen pyjama party drankspel

Bij een girls feestje hoort natuurlijk een heleboel wijn, maar hoe leuk is het om dit in combinatie met opdrachten te doen? Heel Pinterest staat vol met zulke drankspellen die je supermakkelijk zelf kunt maken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een houten schaakbord en heel veel verf, makkelijk toch? Dat belooft een hele leuke avond te worden meiden!

 

#5. Skincare pyjama party

Wij meiden haten puistjes, maar de tijd ontbreekt altijd om onze huid is flink onder handen te nemen. Een pyjama party is het ideale moment om hier iets met de girls aan te doen. Sla maskertjes, scrubs en een lekkere bodylotion in. Wedden dat jouw huid er morgen stralend uitziet?!

 

 

 

 

 

Beeld: Unsplash

Must reads 👀