Fashion

Hier shop je de collecties van je favoriete boetieks – alléén vandaag met 20% korting!

Online shoppen bij je favoriete boetieks: we like! Het nieuwe concept BOETIEK.NL bundelt alle collecties van je favoriete boetieks en Nederlandse merken bij elkaar op één platform – hoe handig is dat?

BOETIEK.NL is een platform dat is ontstaan tijdens de pandemie. Retailers en boetieks moesten noodgedwongen hun deuren sluiten en hierdoor kwamen oprichters Nina en Sophie op het idee om een online platform te starten dat de collecties van al hun favoriete boetieks bij elkaar bundelt en toont op één platform.

Op BOETIEK.NL vind je de collecties van lokale boetieks, Nederlandse merken en (online) retailers. Ze tonen de collecties van aangesloten shops op één platform, waardoor je niet iedere webshop afzonderlijk van elkaar hoeft af te struinen, maar collecties gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. Op dit platform vind je al je favoriete items, van jassen tot sneakers en van jumpsuits tot jeans.

Lokale winkels en duurzame merken

BOETIEK.NL helpt naast lokale winkeliers ook merken die zich bezighouden met duurzaamheid. Denk aan schoenen collectie waarbij gebruik wordt gemaakt van veganistisch leer of jurken die worden gemaakt van biologisch katoen.

Met de concious filter opties kun je als consument gemakkelijk filteren op duurzame kleding gemaakt van biologische materialen, gerecyclede materialen of vegan leer bijvoorbeeld. Op die manier kun je als consument bewustzijn beetje bij beetje integreren in je shopgedrag.

Shop vandaag met 20% korting op deze merken!

De nieuwe collecties beginnen langzaam binnen te stromen, hoogtijd dus om een nieuwe najaarsoutfit op de kop willen tikken. Dat BOETIEK.NL online shoppen een stuk eenvoudiger maakt is duidelijk – maar vandaag hebben we nog iets anders leuks voor je. Alléén vandaag profiteer je namelijk van 20% korting bij de leukste boetieks en merken die zijn aangesloten bij dit platform. Denk aan Scotch & Soda, de Bijenkorf, Douglas, Le Ballon, NA-KD, Eline Rosina, G-Star, Omoda en nog veel meer!

Neem een kijkje in de sale collectie van BOETIEK.NL en ontdek welke items je vandaag allemaal met korting shopt.