Travel

Wij ontdekten een nieuwe hotspot in Parijs (en hij is volledig ROZE)

Wij ontdekten een roze hotel in Parijs dat echt de moeite waard is om te checken. Het hotel is super Instagram worthy, ligt in het hart van de Franse hoofdstad en is betaalbaar. We praten je bij over deze Franse hotspot.

Roze hotel Parijs

Eerder schreven wij al over een super fancy roze hotel in Utrecht, maar vandaag is het de beurt aan Parijs. Pak je koffers, want het is de hoogste tijd voor een tripje met jou besties naar het roze hotel Grand Amour. Niks aan dit hotel ontbreekt. Zo zijn de kamers, de hal en de patio in het hotel knalroze met Franse accenten waardoor jouw Instagrampagina echt een boost krijgt!

Wat kost deze roze hotspot?

Er zit wel een prijsje aan dit hotel. Zo betaal je in de zomermaanden al snel 350 euro per nacht, maar niet getreurd ladies! Als je dit hotel namelijk in het najaar bezoekt ben je honderd euro goedkoper uit. En dat bespaarde geld kun je dan weer goed gebruiken om in de Franse hoofdstad te shoppen, right? Parijs zelf is in het najaar ook amazing, want zeg nou zelf: de prachtige herfstkleuren, een toffe baret en de Eiffeltoren zijn toch wel echt de essentials voor een geslaagde vakantie. Sta jij nu ook te popelen om dit hotel te bezoeken? Wij namelijk wel!

De hotspots van Parijs

De stad van de liefde heeft zelf ook een hoop hotspots die tijdens dit tripje zeker niet kunnen ontbreken, zoals de Eiffeltoren, het Louvre en de Champs-Élysées. Maar ook een iets minder voor de hand liggende hotspot zou je moeten checken! Zoals het restaurant van Gabriel uit de Netflix-serie Emily in Paris. Dit restaurant is in de werkelijkheid namelijk een klein Italiaans restaurantje genaamd Terra Nera met heerlijke Italiaanse gerechten vernoemd naar de serie. Hoe leuk is dat?

View post on Instagram
 

Beeld: Getty Images