Food

Hello cravings: déze nieuwe pepernootsmaken moet je geprobeerd hebben dit jaar

Sinterklaas is nog niet in het land, want: september. Maar veel van ons hebben de beste man zijn pepernoten al wél gespot in supermarkten en dergelijke. Misschien heb je zelfs al wel een zakje (of zes) ingeslagen en eigenlijk couldn’t we agree more. Heb je déze nieuwe smaken ook al gezien of geproefd? 

Nieuwe pepernootsmaken 2021

Elk jaar verzint die beste Sint wel een aantal nieuwe pepernootsmaken. En ook al is het nog maar september, nieuwe dingen proberen mag natuurlijk altijd. Ook pepernoten. 

Klassiekers

Betekent dit dan dat alle klassiekers zoals de gewone chocolade of truffel niet meer te vinden zal zijn? No way, maar we worden wél gezegend met wat nieuwe smaken. Zo heeft Tiktokker Dutch Eats uitgevonden dat Milka en Bastonge beide nieuwe smaken pepernoten op de markt hebben gebracht. Hoe lekker klinkt zo’n Milka- of Bastongepepernoot? 

Appeltaartsmaak

En appeltaart in de vorm van een pepernoot? Niks is te gek en zeker niet voor Bolletje, die weer terugkomt met de smaak ‘Oma’s Appeltaart’. De pepernoot met een appel-aroma en een laagje witte chocolade. We. Want. 

View post on Instagram
 

Lees ook:
★ Wil je proberen: zó maak je zelf de Pornstar Martini Cheesecake
★ Kom maar door met die herfst: de Pumpkin Spice Latte is terug!

Bron: Instagram, TikTokBeeld: iStock