News

Je kunt nu ‘El Hotel de Papel’ bezoeken (en je vindt ‘m in déze stad)

Ook zo’n groot fan van de serie La casa de papel? Duh, dat snappen wij heel erg goed. Waarschijnlijk kun je je geluk al niet meer op nu je weet dat seizoen 5 te bekijken is op Netflix. Maar, wij kunnen je nóg meer goed nieuws brengen. Wat dacht je namelijk van een bezoek aan El Hotel de Papel?

Ja, echt. Een hotel dat volledig in het teken staat van jouw favo serie: dat vind je in Den Haag. Hotel Indigo is vanaf vandaag tot en met vrijdag namelijk omgetoverd tot El Hotel de Papel. En dat heeft natuurlijk alles te maken met de lancering van het nieuwe (en laatste!) seizoen op Netflix.

El Hotel de Papel

Bij een bezoek aan het hotel waan je je in allerlei verschillende scenes van de populaire serie. Het doel van je bezoek aan het hotel? Dat is natuurlijk het openen van de kluis met geld. Net zoals in de serie. En mocht je er nou echt in slagen om de kluis te openen, dan ga je naar huis met een goedgevulde goodiebag. Helaas… De inhoud van de kluis kun je wel vergeten ;-). 

Hoewel er ontzettend veel mensen zijn die een bezoek zouden willen brengen; er zijn maar een maximaal aantal kaarten beschikbaar. Je kunt proberen om een ticket te bemachtigen via deze website

View post on Instagram
 

Bron: indebuurt.nlBeeld: GettyImages

Must reads 👀