Deze Netflix-serie moet je zien volgens jouw horoscoop

Lifestyle door Linda

Heb je zo'n beetje alle seizoenen van Riverdale en Stranger Things afgekeken en weet je nu niet wat je moet bingewatchen? Laat de kracht van de sterren je hierbij helpen. Jouw horoscoop verklapt namelijk veel over hoe jij als persoon bent en wat je wel en niet leuk vindt. 

Netflix series op basis van jouw sterrenbeeld

Ram (21 maart – 19 april) – La casa de Papel

De ram staat bekend om haar avontuurlijk karakter. Je bent stoer, onafhankelijk en niet vies van een stootje. Je beschermt je familie en vriendinnen ten allen tijde en zij weten dat je altijd voor hen klaar staat. Het nieuwe seizoen van La Casa de Papel is helemaal voor jou weggelegd: bordevol actie en spanning, waardoor je automatisch naar de volgende aflevering wilt gaan.

Stier (20 april – 20 mei) – Love is Blind 

Romantiek staat bij jou op het lijf geschreven. Bij elke filmavond met vriendinnen ben jij degene die voor een rom-com kiest. Je bent vriendelijk, eerlijk en realistisch. Tijdens de afleveringen van Love is Blind zul jij ongetwijfeld wegzwijmelen bij de momenten die de partners meemaken. Deze serie laat zien dat het niet altijd om uiterlijk gaat en dat ware liefde nog echt bestaat...(of niet?)

Tweeling (21 mei – 20 juni) – Friends

Jij bent het zonnetje in huis. Mensen snappen niet waarom je nooit somber bent en je vriendinnen gaan altijd stuk om jouw grapjes. Naast grappig zijn, ben je ook nog eens superslim en handig. Een serie die totaal bij jou past is Friends. Samen met je vriendinnen liggen jullie in een deuk om wat de zes vrienden in hun dagelijks leven in New York allemaal meemaken.  

Kreeft (21 juni – 22 juli) – Dare Me

Jij leeft erg met mensen mee. Je bent zorgzaam, begripvol en kan daardoor intens op dingen reageren. Als je eenmaal een doel voor ogen hebt, ga je daar ook voor. Bij de nieuwe serie Dare Me draait het allemaal om ambitie. Een groepje cheerleaders doen er alles aan om aan de top te komen. Zelfs als ze er een moord voor moeten plegen...

Leeuw (23 juli – 22 augustus) – The community

Dat je loyaal bent, hebben mensen vast vaak tegen je gezegd. Je bent warm en gul en bedenkt de gekste dingen met je creatieve mindset. The Community gaat over een geschorste advocaat die weer terug naar school moet en met zijn studiegroep in onverwachte en gekke situaties terecht komt. Het kijken naar deze serie voelt voor jou als een gewone schooldag.

Maagd (23 augustus – 22 september) – Sex Education

Ondanks je grote talenten, ben je erg bescheiden. Je kan soms wat akward overkomen, maar dat maak je helemaal goed met jouw droge humor. Met deze eigenschappen kun je je waarschijnlijk herkennen in de hoofdpersonage van Sex Education: een verlegen Otis die een sex guru wordt onder zijn klasgenoten, terwijl hij zelf nog maagd is. 

Weegschaal (23 september – 22 oktober) – Atypical

Je bent een sociaal wezen. Je bent altijd vriendelijk en in de ogen van anderen easy going. Verder blaas je iedereen omver met je unieke charmes. Vanwege jouw grote inlevingsvermogen, kun je je vast goed inleven in de hoofdkarakter Sam Gardner, een bescheiden jongen met autisme die de datingwereld in wilt stappen. Dit zorg voor grappige en lieve momenten.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) – You

Net als Penn Badgley in de serie You heeft de schorpioen een bepaalde aantrekkingskracht. Mannen kunnen geen genoeg van jou krijgen. In de serie is Penn een stalker die verliefd wordt op een vrouw genaamd Guinevere. Ondanks zijn creepy trekjes, snappen wij wel waarom Guinevere als een blok voor hem valt. 

Boogschutter (22 november – 21 december) – On The Block

Jij kan als geen ander iemand helemaal opfleuren. Smiley is your middle name en met jouw interessante verhalen krijg je de aandacht van iedereen. Je gaat alle uitdagingen aan en vriendinnen komen altijd naar jou toe voor advies. De serie On The Block gaat over een een groep vrienden uit een ruige buurt in Los Angeles die op geproef worden gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan.

Steenbok (22 december – 19 januari) – I’m Not Okay With This

Jij bent voor iedereen de rots in de branding wanneer het even tegen zit. Je bent van niemand afhankelijk en kan met je veelzijdige skills overal onderuit komen. De hoofdpersoon Syd in de serie I'm Not Okay With This is een typische steenbok. Net als elke doodnormale puber dealt zij met familiedrama, crushes en onzekerheid. Na een woede-aanval ontdekt ze ineens dat ze niet zo 'gewoon' is als ze lijkt...

 Waterman (20 januari – 18 februari) – Black mirror

Je bent een echte denker en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Je staat open voor nieuwe mensen, maar tegelijkertijd ben je ook altijd op je hoede. De serie Black Mirror is een goede serie voor jou omdat het je aan het denken zet. Het laat zien hoe we over in de toekomst -dankzij de technologie- zullen leven. 

Vissen (19 februari – 20 maart) –  Gossip Girl

Met jouw fantasieën zit jij altijd in je eigen bubbeltje. Je hebt een groot hart en leeft altijd met iedereen mee. Halverwege de serie Gossip Girl zullen de emoties en vragen daarom om je oren vliegen. Komt het nog goed tussen Serena en Blair? Waarom is Chuck zo knap? En het meest belangrijke...wie is gossip girl?