Celebs

Next please: Barbie (Samantha de Jong) heeft alwéér een andere lover

Het liefdesleven van Samantha (aka Barbie) gaat sneller dan… ja, dan wat eigenlijk? Sneller dan álles, want hoewel Samantha afgelopen jaar vol goede moed weer aan een nieuwe relatie was begonnen, is het nu alweer tijd voor de volgende. “Bonnie & Clyde!”

Next please: Barbie (Samantha de Jong) heeft alwéér een andere lover

Samantha de Jong, oftewel Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ heeft een liefdesleven dat niet te volgen is. Toch doen we een poging. Komt ie! Ze was ooit getrouwd met Michael van der Plas en uit dit huwelijk kregen zij twee kids, maar al snel was het tijd voor een fling met ene Gelmore. Dat hield geen stand, dus kwam ze terecht bij Gerrit. Ondertussen bleek ze wel zwanger van Gelmore. Toch bleef ze bij Gerrit en leken ze gelukkig. Hij zou haar helpen met het opvoeden van het zoontje. Maar: Gerrit had losse handjes en Barbie beschuldigde hem van huiselijk geweld! Dus die relatie ging ook uit.

Enorme tattoo op je borst

Vervolgens kwam Barbie weer terug bij Gelmore en vormden ze een gezinnetje. Ze liet zelfs een reusachtige tattoo van Gelmore op haar borst zetten! Helaas is toen deze baby daddy onder bijzondere omstandigheden plotseling overleden. Al snel had ze een nieuwe liefde, ene Dave, en schreef op haar Insta teksten als: “zolang jij en ik maar gelukkig zijn”. En: “we kwamen elkaar tegen na een lange tijd. We hebben elkaar gesteund door een zware tijd. Love you!” Maar ook dát is nu blijkbaar ook weer over. 

Bonnie & Clyde

Volg jij het nog? Wij eigenlijk ook niet. Bij een vers Instagram-bericht schrijft de reality-ster namelijk: “Samen met me schatje. Bonnie & Clyde.” Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Beeld: GettyImages