Films & Series

Oh my! After We Fell is NU in de bioscoop te zien

Ben jij ook obsessed met de hotte Hardin Scott uit After? Dan hebben wij goed nieuws: je kunt vanaf vandaag genieten van After We Fell in de bioscoop en als we de trailer mogen geloven kunnen we veel steamy scènes van de boy verwachten.

After We Fell in de bioscoop   

Volgens de trailer van de movie zal er naast een overdosis aan sexy scènes ook veel drama tussen Tessa en Hardin zijn. Zo is de girl aangenomen voor haar droombaan in Seattle, maar Hardin staat hier totaal niet achter en in plaats van een begripvolle reactie besluit hij wraak op haar te nemen. En alsof dat nog niet voor genoeg drama zorgde, vertelt Tessa haar vader daarna iets heftigs over het verleden van Hardin. Waardoor het nog maar de vraag of zij zullen vechten voor hun relatie of dat zij beiden toch hun eigen weg zullen gaan. Wij zijn heel erg benieuwd hoe dit zal aflopen, jij ook?

Nieuwe gezichten in After We Fell

Naast Tessa en Hardin gaan we ook een hoop nieuwe gezichten in After We Fell zien. Zo gaat Chance Perdomo de rol van Landon spelen en wordt Tessa haar nieuwe crush Robert gespeeld door Carter Jenkins. Ook zal Stephen Moyer de rol van Christan Vance gaan spelen, Mira Sorvina de rol van Carol en als laatste speelt Arrielle Kebbel de rol van Kimberly aangezien Candice King zwanger is.

‘After’-marathon

Mocht je de After-reeks nog niet hebben gezien of herinner jij je de films vaag, dan is dit jouw moment! Sommige bioscopen houden vanaf nu namelijk een After marathon. Tijdens zo’n een After marathon kun je de drie After-films achter elkaar kijken met jouw besties, dat klinkt toch geweldig?     

                                                                                                                                                                                                                     

Beeld: Getty Images