News

FOTO: Shani van Ex on the Beach laat tattoo voor Davey zetten

Ze is blond, luid en een van de meest opvallende deelnemers van Ex on the Beach Double Dutch. We hebben het natuurlijk over Shani. Deze Belgische dame heeft tijdens het seizoen van Ex On The Beach Double Dutch een relatie gekregen met Davey en maken nu bekend hun liefde bekroond te hebben op een hele speciale manier…

Ex On The Beach Double Dutch

Shani uit Ex On The Beach Double Dutch zet tattoo voor Davey

Je verwacht het misschien niet, maar het afgelopen seizoen was naast het zonnodige drama ook ‘love in the air’ op het gevreesde exen strand. Zo zijn Shani en Davey samen vertrokken en hebben ze kort daarna een huis gekocht samen. Maar toch was dat niet genoeg voor het kersverse koppel en wilde ze hun liefde op een andere manier vieren. Benieuwd hoe ze dat gedaan hebben? Lees snel verder!

Shani en Davey zetten couple tattoo

Het is alweer een tijdje geleden dat we konden genieten van Ex on the Beach Double Dutch. Het was weer een geweldig seizoen vol met seks, ruzie en natuurlijk exen! Maar dit seizoen was er niet alleen drama, maar ook liefde in de hel. Zo zijn Shani en Davey met elkaar vertrokken, en sindsdien onafscheidelijk. Kort na het bekendmaken van hun relatie op Instagram, liet het koppel weten dat ze een huis hadden gekocht samen. Dat Shani en Davey dus smoorverliefd zijn hoef je ons niet te vertellen. Er gingen zelfs geruchten dat Davey haar ten huwelijk heeft gevraagd. Toch was een huis kopen niet genoeg voor het koppel en wilde ze hun liefde bekronen met iets wat niet zo snel te wissen is: een liefdestattoo.

‘Shani’ op Davey’s hand

In een heerlijk cliché rijmpje laat Shani weten dat ze voor altijd met Davey wil zijn, en dat ze dit met een tattoo hebben bekroond. Op de foto zie je dat Davey en Shani hand in hand staan en dat Davey op zijn hand ’Shani’ heeft getatoeëerd. Het koppel is nog maar 7 maanden bij elkaar maar 1 ding is duidelijk: ze zullen altijd verbonden zijn met elkaar. Wij hopen dat Shani en Davey nog lang bij elkaar blijven en zijn benieuwd wanneer ze de liefde bekronen met trouwen of misschien wel een baby.  

 

Bron: InstagramBeeld: MTV