Lifestyle

Handig: Deze YouTubers geven je de beste studeertips waar je écht iets aan hebt

Na de introductieweek is het studeren nu echt weer begonnen. Kun je wel wat tips gebruiken voor het leren, plannen en studeren? Deze YouTubers geven je de beste studeertips waar je echt iets aan hebt.

Beste studeertips #1 – De tips van Jade

Jade is een van de grootste YouTubers die video’s over studeren maakt. Ze schreef er zelfs een boek over, namelijk The Only Study Guide You’ll Ever Need. Net als in haar boek deelt ze in haar video’s de meest praktische tips. Van hoe je überhaupt de motivatie vindt om te beginnen tot technieken werken die voor jou werken. Ook heeft ze het vaak over faalangst, stress en perfectionisme. Kortom: voor de beste studeertips wil je Jade zeker volgen.

Beste studeertips #2 – De tips van Jasmine

YouTuber Jasmine studeerde aan UCLA en schreef een boek over haar beste studeertips. Ook lees je in het boek hoe je kunt plannen door te bulletjournalen. Handig! Op haar kanaal deelt Jasmine net zulke handige tips, maar laat ze ook zien welke schoolspullen ze heeft gekocht of geeft ze je even wat motivatie zodat je weer door kunt. 

 

Beste studeertips #3 – De tips van Lexi 

Hoe leuk is het om Amerikaanse meiden te volgen die gaan studeren en in een dormroom gaan wonen? YouTuber Lexi neemt je daarin helemaal mee. Ook deelt ze heel eerlijk advies over alles wat je moet weten als je gaat studeren. En dat gaat niet alleen over plannen en leren, ook over huisgenoten, alcohol, drugs en seks. Want ja, daar krijg je ongetwijfeld mee te maken als je student bent!

 
Beeld: Pexels