Lifestyle

Déze 3 sterrenbeelden mogen zich echte keukenprinsessen noemen

De een voelt zich hartstikke thuis in de keuken en haalt het liefst alles uit de kast (letterlijk) om voor zichzelf en anderen een lekker maaltje te koken – terwijl anderen al genoegen nemen met een bakje havermout met water. Wist je dat ook jouw kookkunsten in de sterren geschreven staat? Dít zijn de drie sterrenbeelden die zich zonder pardon heuse chefkoks mogen noemen. 

Deze drie sterrenbeelden zijn echte keukenprinsessen

Het spijt ons als jouw sterrenbeeld niet in dit lijstje staat – maar voor de een werkt eten maken nou eenmaal beter dan voor de ander. All jokes aside: dit zijn de sterrenbeelden die het best kunnen koken.

Stier

Dit sterrenbeeld staat er om bekend de meest verfijnde smaakpapillen te hebben. Ze weten veel van eten en smaken af en durven dan ook zeker daarmee buiten hun comfort zone te treden. Hoe meer nieuwe dingen dit teken probeert, hoe beter. Daarnaast zijn Stieren ook nog eens ontzettend goed in het bedenken van nieuwe gerechten, omdat ze super creatief zijn. Als Stier moet je een beetje vertrouwen hebben in jezelf, want je staat niet voor niets in dit lijstje van beste chefkoks.

Kreeft

Het is je vast wel eens eerder verteld als Kreeft zijnde: jij bent dé moeder van alle sterrenbeelden uit de dierenriem. Niet alleen omdat je heel gevoelig en zorgzaam bent, maar ook omdat je eigenlijk een held(in) in de keuken bent. Jij verzorgt alle maaltijden – van grote diners tot aan kleine snacks voor tussendoor, met alle liefde die je in je hebt. Eigenlijk ben je goed in elk gerecht, maar voor je eigen smaak maak je toch het liefst zoete baksels – lees: chocoladetaarten.

Maagd

De Maagd is een van de meest geordende sterrenbeelden. Dat is ook waarom dit sterrenbeeld een kei is in de keuken. Ze blijven graag in hun comfort zone, want heel avontuurlijk is dit teken niet. Maar dat is helemaal niet erg, want hun comfort food is het beste wat je ooit zult proeven. Voor een gezellig ouderwets avg’tje ben je zeker bij de Maagd aan het juiste adres.

Lees ook:
★ Op banenjacht? Volgens je sterrenbeeld past deze baan het beste bij jou
★ Déze sterrenbeelden matchen het best bij jou in een vriendschap

Bron: Libelle.nlBeeld: iStock