Films & Series

Netflix films: Little Women (2019)

Tijd voor een goede film? Good news. Elke week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus op jouw Netflix abonnement, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week: Little Women.

Netflix filmtip: Little Women (2019)

Als je van Amerikaanse kostuumdrama’s houdt, is dit dé film voor jou. Naast dat-ie ontzettend hilarisch is – want een dramatische film is het zeker – lijkt het ook net alsof je zélf in de film zit. Onder andere Emma Watson (Harry Potter), Florence Pugh (Black Widow) en Timothée Chalamet (Call Me by Your Name) spelen hier in mee. Lees gauw waar deze feelgood-film over gaat.

Het verhaal

Gebaseerd op het boek van Louisa May Alcott ‘Little Women’ – speelt het verhaal van de March-zusjes zich af in Massachusetts in 1860, waar we de levens van de vier zussen: Jo, Meg, Amy en Beth volgen. De ‘hoofd’-zus is Jo, een schrijfster die groot wil worden in New York. Gedurende de film besluit ze om een boek te schrijven over het leven van haar en haar drie zusjes. Je volgt vier verschillende verhaallijnen, waarin alle vier de zussen op zoek zijn naar liefde, terwijl ze proberen hun levens zo goed mogelijk te leiden. 

Jaar: 2019
Leeftijd om te kijken: 9 jaar
Duur: 2 uur en 14 minuten
Categorie: Amerikaans kostuumdrama, feelgood

Lees ook:
★ Netflix films: Forrest Gump
★ Netflix films: Verliefd Op Ibiza

Bron: NetflixBeeld: Brunopress, Instagram