Films & Series

Volgens Victor Verhulst wordt Temptation Island 2021 een ‘psychologische triller’

Een vers seizoen van Temptation Island 2021 staat nu op Videoland. Maar liefst twee afleveringen! En dat seizoen wordt bizar spannend, zo verklapt presentator Viktor Verhulst in een interview met Grazia.

Temptation Island 2021 wordt een psychologische thriller

Vorige seizoenen hebben we al flink wat drama mogen zien, maar volgens presentator Viktor Verhulst kunnen we dit jaar nog meer verwachten. “Elk jaar heeft wel een portie drama, dus ook dit jaar zal er van alles gebeuren. Er zitten wel een aantal verrassende wendingen in, het is echt heel bijzonder wat er gaat gebeuren. Je maakt een aantal voorspellingen als je thuis op de bank zit. Als je bijvoorbeeld kijkt met vrienden of familie, dan zeg je: zij gaan samenblijven en zij niet. En ik moet toegeven, in dat opzicht zat ik er met mijn voorspellingen volledig naast. Eigenlijk is dat juist heel leuk, want je wordt echt verrast.”

Temptation Island 2021 is herkenbaar en leuk
Behalve het verrassingselement is het ook de herkenbaarheid van de situaties dat het programma tot zo’n groot succes maakt. “Het zijn eigenlijk huis-, tuin- en keukensituaties, maar dan in een buitenlandse setting. Die issues die de koppels meemaken, maakt iedereen mee in het leven. Het is leuk en herkenbaar om naar te kijken, maar het is ook een psychologische thriller.”

Beeld: RTL