Lifestyle

Cute tech gadgets waarmee je het nieuwe schooljaar goed start

De scholen gaan weer open, hoog tijd om schoolspullen in te slaan! Dit zijn de leukste en meest schattige tech gadgets om je nieuwe schooljaar goed mee te beginnen.

1. Dit pastelroze bluetooth toetsenbord van Logitech
Een los toetsenbord is superhandig. Zet je laptop op een laptopstandaard zodat je scherm op ooghoogte zit en koop een los toetsenbord zodat je ook een goede houding hebt. We willen natuurlijk geen rugpijn in het nieuwe schooljaar! En met dit cute pastelroze toetsenbord ziet je werkplek er ook nog eens te leuk uit.

Hier koop je het roze toetsenbord

tech gadgets nieuwe schooljaar

2. Deze pastelroze muis van Logitech
Bij een pastelroze toetsenbord hoort natuurlijk een pastelroze muis. Hallo, matching! Als dit geen schattige tech gadgets zijn voor het nieuwe schooljaar, weten wij het ook niet meer. (En ja, ze zijn er ook in andere kleuren, hoor!)

Hier koop je de roze muis

tech gadgets nieuwe schooljaar roze muis

3. Deze laptophoes met panterprint
Je laptop zonder barsten van huis naar school verplaatsen is wel zo fijn. Stop je laptop daarom altijd in een goede laptophoes. Deze met een tof panterprintje tippen wij je in ieder geval. Zo leuk! 

Hier koop je deze laptophoes

laptophoes

4. Mintkleurige draadloze oordopjes van Trust
Airpods, oordopjes of een koptelefoon in je tas is ook altijd handig. Om muziek te luisteren onderweg of om je beter te concentreren als je aan het studeren bent, bijvoorbeeld. (En ja, ze zijn er ook zeker in het roze!)

Hier koop je deze oordopjes

tech gadgets

5. Een USB-stick voor aan je sleutels
Ook altijd handig: een USB-stick. Deze stylish USB-stick kun je gewoon aan je sleutels hangen of aan je tas! Zo heb je altijd je schoolbestanden bij je of je presentatie paraat.

Hier koop je deze USB-stick

usb stick back to school

 

Bron: Bol.comBeeld: iStock