News

Hilarisch! Zo raak jij je AirPods nóóit meer kwijt

Hoewel we eerst wat huiverig waren over de ‘zwevende’ oordopjes zonder snoer van Apple, zijn ze nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Als jij ook de hele dag met een stel AirPods in je oren rondwandelt, voel jij ook ongetwijfeld regelmatig vol schrik aan je oor of die AirPods nog wel in je oor zitten. Gelukkig hoef je vanaf nu niet meer bang te zijn dat je deze krengen kwijtraakt, want op deze manier raak jij je AirPods nooit meer kwijt.

Grijp jij soms ook van schrik naar je oren, bang dat je je AirPods kwijt bent? Ugh, herkenbaar… Ook de Amerikaanse Gabrielle had regelmatig last van deze stressmomenten en bedacht hier dus een oplossing voor: Airings.

View post on Twitter

Gabrielle deelde haar creatie op Twitter en ging viral. Inmiddels is het filmpje meer dan drie miljoen keer bekeken en verkoopt ze de oorbellen online. Dus wil jij nooit meer bang zijn om je dure AirPods kwijt te raken? Je kunt ze hier bestellen voor ongeveer €18. Toch een stuk goedkoper dan de aanschaf van een nieuw paar AirPods ;-).

Beeld: Unsplash

Must reads 👀