Lifestyle

Dít zijn de sterrenbeelden die het best bij jou matchen in een relatie


Is jouw liefdesleven ook één groot drama? Het lijkt wel alsof je nooit de juiste partner kunt vinden. Gelukkig sta je er in ieder geval niet alleen in want, we feel you and we got your back. We hebben namelijk, om nu wél jouw match te vinden uitgezocht welke sterrenbeelden het best bij jou passen in een relatie.

Ram (21 maart tot 19 april) 

Ideale matches: Weegschaal of Boogschutter

De Ram is een sterk en spontaan teken, wat in relaties kan twee kanten op gaan. Een Weegschaal kan jou bijvoorbeeld heel veel balans brengen. Waar dit sterrenbeeld iets rustiger is en jou goed in toom kan houden, kun jij juist wat extra spice toevoegen aan dit teken. Ook een Boogschutter is een goede match voor jou. Jullie zijn beiden namelijk super avontuurlijk en gaan spannende roadtrips bijvoorbeeld, maar al te graag samen aan.


Stier (20 april tot 20 mei)

Ideale matches: Maagd of Kreeft

Voor de Stier is het belangrijk dat hij of zij een partner heeft die zorgzaam en betrouwbaar is, iemand waar je op kunt bouwen. Een Maagd geeft dit teken stabiliteit en vertrouwen en dat is waar de Stier heel veel aan heeft. Een Kreeft is een van de meest zorgzame tekens uit de dierenriem. Wat dan weer heel goed past bij de koppigheid van de Stier. Daarnaast kun jij de Kreeft weer stimuleren om goede beslissingen te maken en het beste uit dit teken halen. 


Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

Ideale matches: Waterman en Boogschutter

Voor de Tweelingen zijn matches vinden ontzettend moeilijk, want dit sterrenbeeld weet heel goed wat hij of zij wil en is dan ook best kieskeurig. Een partner die net zo zelfstandig is: de Waterman. Ook de Boogschutter is een goede match voor de Tweelingen. Boogschutters weten namelijk goed van aanpakken en in een relatie ziet de Tweelingen dat ook wel zitten.


Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Ideale matches: Schorpioen of Steenbok

De Kreeft is een van de gevoeligste sterrenbeelden uit de dierenriem. Als dit teken eenmaal verliefd is… Hetzelfde geldt voor de Schorpioen, en dat is waarom deze twee sterrenbeelden zo goed bij elkaar passen. Aan de andere kant is de Steenbok ook een goede match voor de Kreeft. Met dit teken heb je namelijk het gevoel dat alles mogelijk is en dat kan de Kreeft nog weleens helpen om uit zijn of haar veilige comfort zone te stappen.


Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Ideale matches: Waterman of Ram

Leeuwen zijn uitbundige types en iemand die juist wat minder all over the place is kan een hele goede match zijn voor dit sterrenbeeld – de Waterman, bijvoorbeeld. Aan de andere kant kan een Ram óók een perfect match zijn. Deze twee samen kunnen de hele wereld aan en zouden in een relatie dan ook direct bekendstaan als een heus power-koppel. 


Maagd (23 augustus tot 22 september)

Ideale matches: Vissen of Steenbok

De Maagd is in een relatie een heel serieus type. Met relaties gaat ze altijd all in en dat is niet geschikt voor elk sterrenbeeld. Voor de Steenbok juist wél. Dit teken wil namelijk ook graag een succesvolle relatie hebben, waarin jullie beiden op elkaar kunnen bouwen. Ben je een Maagd die vooral rust zoekt in een relatie? Zoek het dan eens bij de Vissen, die kunnen jou vast geven wat je wil. 


Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Ideale matches: Tweelingen of Ram

Weegschalen en Tweelingen samen in een relatie: een positievere sfeer kun je niet krijgen. Beide zijn deze sterrenbeelden heel sociaal en super gezellig. Happy couple incoming. Ook de Ram zou een goede match voor de Weegschaal zijn. Met de stabiliteit van de Weegschaal en de impulsiviteit van de Ram houden jullie elkaar in toom en dat blijkt voor jullie heel goed te werken.


Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Ideale matches: Waterman of Kreeft

Emoties zijn voor Schorpioenen soms nog wel eens moeilijk uit te leggen. En als praten erover niet hoeft, dan doet hij of zij dat ook liever niet. Een Waterman bezit juist hele goede communicatieskills waardoor je als Schorpioen nét iets meer uit je schulp kunt komen. Daarnaast is ook de Kreeft een goede relatiepartner, want beiden zijn jullie erg gevoelig. Hierdoor kun je troost in elkaar vinden en bouw je een band op die niet veel mensen kunnen begrijpen. 


Boogschutter (22 november tot 21 december)

Ideale matches: Tweelingen of Ram

Avontuurlijk als de Boogschutter is, wil dit sterrenbeeld dan ook maar al te graag iets van de wereld zien. En met wie kun je dat nu beter doen dan met een Ram? Ook met Tweelingen zou dit heel goed kunnen, aangezien dit sterrenbeeld alles behalve kortzichtig is. Nieuwe avonturen met elkaar aangaan is dan ook dé reden waarom jullie samen horen te zijn. 


Steenbok (22 december tot 19 januari)

Ideale matches: Kreeft of Stier

Als er twee sterrenbeelden zijn die praktisch, hardwerkend en like-minded zijn, dan zijn het wel de Steenbok en de Stier. In een relatie kan dit heel stimulerend voor elkaar zijn, omdat ze allebei grote doelen voor ogen hebben. Het is voor de Steenbok soms moeilijk om zich kwetsbaar op te stellen, zéker in een relatie. De Kreeft kan ervoor zorgen dat dit teken wat losser komt en zijn wat dat betreft samen een hele goede match.


Waterman (20 januari tot 18 februari)

Ideale matches: Leeuw of Schorpioen

Watermannen zijn heel avontuurlijk aangelegd en zijn heel goed in communiceren met anderen. Iemand die daar goed bij past? Dat is de toegewijde Schorpioen, samen kunnen jullie alles aan. De Leeuw is iemand die een warme persoonlijkheid heeft en dat ook altijd uitstraalt. Voor een Waterman – die soms snel verveeld raakt – is zo’n warme en boeiende personality van de Leeuw heel fijn. 


Vissen (19 februari tot 20 maart)

Ideale matches: Kreeft of Stier

De empathische Vissen matchen het best met iemand die over dezelfde karaktertrekken als hij of zij beschikt. Je kunnen inleven in iemand anders is wat dit teken zelf doet en óók verwacht van zijn of haar partner. De Kreeft past hier perfect bij, want dit sterrenbeeld denkt precies zo. Daarnaast is de Stier ook een goede match voor de Vissen, beiden hebben namelijk een serieuze en langdurige relatie hoog in het vaandel. 

Lees ook:
★ Op banenjacht? Volgens je sterrenbeeld past deze baan het beste bij jou
★ Dit zijn de sterrenbeelden die het meeste én het minste geduld hebben

Bron: Jan-magazine.nl, sterrenbeelden.nuBeeld: iStock