Food

Er bestaat nu een roze airfryer (en je wilt ‘m sowieso hebben in je keuken)

Roze hotspots, roze items voor je interieur en wegdromen bij deze roze stranden. Bij Girlscene zijn we gek op de kleur roze. Ook fan van deze heerlijke kleur? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er bestaat nu ook een roze airfryer! En ja, dat is inderdaad the best thing ever om in je keuken te hebben.

roze airfryer

Airfryer in het roze

Waar we vroeger snacks in de frituurpan gooiden, hebben veel mensen de frituurpan inmiddels ingeruild voor de airfryer. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij doen zo’n beetje alles met die hete luchtoven op ons aanrecht. Frietjes bakken, die overigens een stuk gezonder zijn uit de airfryer, maar ook hele tosti’s gaan erin! En wist je trouwens dat je ook een ei (!) in de airfryer kan maken? Wow. We sprongen dus ook een gat in de lucht toen we online tegenkwamen dat er een airfryer in het roze bestaat. Must have! 

Hier koop je deze roze airfryer

Moet je dit pareltje hebben in je keuken? Hier kun je de roze airfryer kopen. Naast roze is deze airfryer ook nog in het wit en zwart verkrijgbaar, maar ook in een mooie pastelgroene kleur. Maar eh, de roze is natuurlijk de échte eye-catcher! 😉

 

Bron: Ikohs.comBeeld: iStock, Ikohs