Films & Series

Dit zijn de eerste beelden van Temptation Island 2021 Love or Leave

Het duurt echt niet lang meer voordat we kunnen smullen van Temptation Island 2021. Op 26 augustus 2021 is het eindelijk zo ver. Maar gelukkig maakt Videoland ons nu alvast blij met een dikke vette sneakpeek van het nieuwe seizoen.

Dit zijn de eerste beelden van Temptation Island 2021 Love or Leave

Temptation Island 2021 komt eraan. De opnames van Temptation Island 2021 zijn inmiddels achter de rug en de kandidaten zijn weer thuis. Het lijkt er zelfs al volgens de nieuwe juice op dat er wéér een koppel eerder naar huis wordt gestuurd! Nu moeten we wachten tot ons favoriete realityshow weer van start gaat. Maar wanneer is dat eigenlijk? Op 26 augustus 2021! Maar RTL beloond ons alvast met een dikke vette sneakpeek van het nieuwe seizoen drama in paradise.

View post on Instagram
 

 

Hoe laat komen de afleveringen van Temptation Island 2021 online op Videoland?

Waar de afleveringen eerst om 21:00 uur ‘s avonds online kwamen, kiest Videoland er dit seizoen voor om de show al om 00:00 uur middernacht online te zetten. Je kan dus je woensdagavond/nacht al naar Temptation Island 2021 kijken! Vermoedelijk is dit gedaan om topdrukte om 21:00 uur te voorkomen. In de vorige seizoenen zagen we namelijk telkens dat Videoland moeite had die topdrukte goed te verwerken, wat nog wel eens storingen en andere problemen opleverde voor mensen die Temptation Island 2021 op wilden zetten. 

Wat weten we al over Temptation Island 2021?

Genoeg gossip is er alvast! Zo zag een journalist de nieuwe koppels in Spanje aankomen, is de uitslag al duidelijk bij één koppel en zijn de vrouwelijke verleiders en mannelijke verleiders van Temptation Island 2021 al bekend. Temptation Island 2021 wordt ‘een juicy seizoen” In de realityserie van Monica Geuze zien we hoe zij zich voorbereid op de opnames van Temptation Island 2021. Ze verklapt alvast wat over wat we van dit seizoen kunne verwachten. “Het wordt absoluut een juicy seizoen. Het wordt echt mega anders dan alle seizoenen hiervoor. Je gaat bijna denken: ‘Oké, Temptation. We kennen nu allemaal het riedeltje’, maar dit seizoen is echt weer something else.” Viktor neemt deze presentatieklus voor het eerst op zich, dus Monica gaf hem van tevoren een aantal goede tips. “Het helpt heel goed om oprechte interesse te hebben in de kandidaten. Dat had ik vorig jaar bijvoorbeeld. Toen dacht ik: dit is mijn eerste klus, dus ik moet het goed doen. Ik dacht dat ik dan goede vragen had bedacht, maar als zij totaal andere antwoorden geven dan je verwacht…”

 

Beeld: RTL