Astrologie

Deze sterrenbeelden zijn de állerleukste (toekomstige) tantes

Misschien ben je al een tijdje gezegend met een super schattig nichtje of neefje, of is de tijd eindelijk daar dat er eentje in aantocht is. We kunnen onszelf gelukkig prijzen als een familielid preggo is, want yay: eindelijk tante! Heb je het tante zijn een beetje in je zitten of zit je eigenlijk nog niet zo te wachten op een nieuwe baby in de familie?

Deze sterrenbeelden zijn de leukste tantes

Het heeft misschien even geduurd, maar het is dan eindelijk zo ver. Je wordt tante! Hoewel iedereen het waarschijnlijk geweldig vindt om tante te zijn – zélfs als je liever zelf (nog) geen kinderen wil – in tantes zitten heuse verschillen. En of jij een cool auntie bent, staat ook nog eens in de sterren geschreven. Déze sterrenbeelden hebben dat ‘beste tante van het jaar’-award zo op de kop getikt en kunnen zich alvast klaarmaken voor leuke tripjes naar de dierentuin of naar het strand en natuurlijk onmisbaar: al die gezellige sleepovers.

Weegschaal

De Weegschaal is zo’n tante die haar nichtje of neefje ook écht wat wil leren en kennis mee wil geven. Dit teken uit de dierenriem vindt het heerlijk om rondom kinderen te zijn en al helemaal kids van haar eigen familie. Daarnaast mag je haar midden in de nacht wakker maken, mocht er iets aan de hand zijn. De Weegschaal heeft een sterke mening en zal er alles aan doen om haar nichtje of neefje voor zichzelf op te laten komen.

Tweelingen

Bij een Tweelingen-tante kun je twee verschillende moods verwachten. De ene keer zal deze tante heel avontuurlijk en speels zijn, terwijl ze de andere keer juist rustig is en een hele goede luisteraar is. Dit teken zal bekend staan als dé luistertante en kan sowieso beschouwd worden als een cool aunt.

Kreeft

Dit teken zorgt het liefst voor anderen en wil ervoor zorgen dat iedereen het naar z’n zin heeft. Al helemaal als het gaat om kinderen, zéker bij die van haar (schoon)zus. De Kreeft zal er dan ook alles aan doen om haar neefje of nichtje de tijd van zijn/haar leven te geven. Een eenvoudig tripje naar de supermarkt zou al een groot feest zijn met deze tante.

Schorpioen

Het is nooit saai met dit sterrenbeeld als tante. Altijd valt er wel íets te beleven en dat weten kinderen – zeker de nichtjes en neefjes-variant – maar al te goed. Dit teken is een kei in geheimen bewaren en mocht er iets zijn wat eigenlijk niet oké is. Geen zorgen, want de Schorpioen zou dit nooit doorvertellen. Daarnaast staat dit teken voor haar mening en zal dan ook altijd eerlijk zijn naar haar nichtje of neefje.

Bron: Flair, FammeBeeld: iStock