Films & Series

Rumour has it dat er wéér een Temptation Island-koppel eerder naar huis gestuurd wordt

Herinner jij je Channah en Quentin nog? Dit stel deed twee jaar geleden mee aan Temptation Island, maar moest eerder naar huis omdat Channah zwanger bleek te zijn. Nu gaat er een juice rond dat er ook in Temptation Island 2021 een koppel vroegtijdig de show moet verlaten. 

Het lijkt erop dat er alweer Temptation Island-koppel eerder naar huis gaat

Het lijkt ongeveer elke keer te gebeuren, dat er een Temptation Island-koppel eerder naar huis gaat. Ook in Temptation Island 2021 lijkt het weer te gaan gebeuren. Je herinnert je vast nog wel Channah en Quentin, bij wie dit voor het eerst gebeurde, want Channah bleek zwanger te zijn. Daarna werden Melissa en Gianni naar huis gestuurd omdat ze stiekem een mobiele telefoon mee hadden. Tijdens het laatste seizoen van Temptation Island waren het Gulcin en Sorelis die eerder naar huis gingen omdat ze zeker wisten dat ze bij elkaar wilden blijven. In datzelfde seizoen was er ook Sonny Lorenzo, want hij was zijn vriendin Jaydi kwijt aan Pretty Ricky. Hij wist dat hij haar kwijt was, dus toen besloot ook Sonny om eerder naar huis te gaan.

temptation island 2021

In het aankomende seizoen van Temptation Island 2021 vertrekt er volgens de nieuwste gossip dus weer een koppel. Het zou gaan om Koen en Deborah. We weten nog niet waarom, maar de speurneuzen van LoveReality schrijven dat ze een week voor de laatste opnamedag alweer gespot werden in hun woonplaats. Dat zou er dus op wijzen dat ze Temptation Island 2021 eerder hebben verlaten! Zou er dan weer een ander koppel in de serie verschijnen? To be continued…

Lees ook:
Dit zijn de koppels die meedoen aan Temptation Island 2021 
– Dit zijn de mannelijke singles die in Temptation Island 2021 op zoek gaan naar liefde
– Dit zijn de vrouwelijke singles die in Temptation Island 2021 op zoek gaan naar de liefde

Beeld: RTL

Must reads 👀