News

Quentin geeft een update over zijn relatie met Channah (en rijdt impulsief naar Parijs)

Quentin en Channah deden een hele tijd geleden mee aan het reality-programma Temptation Island, en zijn inmiddels trotste ouders van zoontje Tiger en dochtertje Rumi. De relatie van de twee gaat niet altijd over rozen en er komen vaak updates naar buiten. Ook nu geeft Quentin een update over zijn relatie met Channah.

Na wat beelden van Tiger in huis, zien we Quentin buiten lopen. “Ik ben weer even een dagje weg van huis. Ik ben weer eruit gezet. Of nou ja, ik ben niet echt uit huis gezet. Channah zei: ‘ik wil dat je uit huis gaat en ik wil dat we uit elkaar gaan’. En weetje als je dat vaak genoeg zegt, dan ben ik er gewoon klaar mee.” Hij besluit in zijn auto te overnachten en komt de volgende ochtend op een spontaan idee. Hij gaat naar Parijs rijden.

Quentin rijdt impulsief naar Parijs

Zo gezegd, zo gedaan. Samen met zijn auto en zijn vlogcamera vertrekt Quentin richting Parijs, om daar één dag te kunnen zijn. “Zo ben ik, een avonturier”, lacht hij. Na een dag in Parijs te zijn geweest, keert Quentin weer terug naar huis. Voordat hij de vlogt eindigt, vertelt hij: “Dit is wel eigenlijk wie ik ben. Ik ben nu natuurlijk weg van huis en dat heeft me wel aan het denken gezet. Wat je nu hebt gezien, dat is de echte Quentin. Gewoon alles op mijn eigen tempo, lekker doen wat ik wil. En ik merk dat ik dit soort momenten wel gewoon echt nodig heb, want dat huisje, boompje, beestje, is eigenlijk niet wat ik wou.” Hij voegt wel direct toe: “Don’t get me wrong, ik mis mijn kids echt. Alleen dit is ook wie ik ben. Ik moet mezelf ook gelukkig maken. Want hoe kun je kinderen gelukkig maken als je zelf een ongelukkige vader bent?”.

Na zijn korte avontuur is Quentin weer naar huis gereden. Hoe het nu gaat tussen de twee weten we niet. Dat zullen we vast te zien krijgen in de komende vlogs.
 

Watch on YouTube

Bron: Youtube QuentinBeeld: RTL

Must reads 👀