News

Zwangere Jørney uit en Odim uit Ex On The Beach Double Dutch weer uit elkaar

Je kan het niet gemist hebben dat Jòrney uit Ex On The Beach Double Dutch zwanger is van mede-kandidaat Odim. Na een ingewikkelde knipperlichtrelatie zouden de twee weer samen zijn sinds de zwangerschap, maar nu lijken ze toch uit elkaar te zijn. 

Zwangere Jørney uit en Odim uit Ex On The Beach Double Dutch weer uit elkaar

Al een tijdje gaat het los rondom de gossip rondom de relatie van Jørney en Odim uit Ex On The Beach Double Dutch. Waren ze in het programma op MTV nog dol op elkaar en hadden ze zelfs seks in de villa, toen Odim naar huis werd gestuurd, was de liefde weer even bekoeld. Toch zochten ze elkaar na Ex On The Beach Double Dutch al snel weer op. Waarna het alwéér uitging, als je het nog volgt! Maar daar bleef het niet bij, want al snel bleek dat Jørney zwanger was! Hierop kwamen de twee weer bij elkaar, niet alleen als ouders to be, maar ook als koppel. Nou, dat geluk heeft niet lang geduurd, want de twee zijn weer uit elkaar. 

“Het is gewoon klaar”
Twee weken geleden zei Jørney nog: “We zijn samen. Er zijn mensen die denken dat we niet meer samen zijn, maar jullie hebben het mis.” Dat duurde niet erg lang, want nu schrijft ze in een DM aan LoveReality: “Het is gewoon klaar, maar we doen wel normaal omdat we een kind krijgen.” 

Zo geef jij je op voor Ex On The Beach Double Dutch

Denk jij dat je het beter kunt doen dan deze twee in Ex On The Beach Double Dutch? Dat kan je je opgeven voor het volgende seizoen! De makers zijn namelijk kandidaten aan het verzamelen voor seizoen 8 Ex On The Beach Double Dutch. “Durf jij de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het heetste programma van Nederland én België? En ben jij klaar voor een flinke portie drama? Meld je dan aan voor een mogelijk nieuw seizoen van: MTV’s: ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ en wie weet is jouw ex next.”

Opgeven doe je via deze link

Beeld: RTL