News

OMG: gossip says dat Harrie de Hengst mee doet aan Expeditie Robinson 2021

Zeg je Harrie Snijders. zeg je drama. De realityster, die ook wel Harrie de Hengst wordt genoemd omdat hij zeg maar zo’n beetje élke vrouw in bed heeft gekregen, zorgt altijd voor goede tv. En de nieuwe gossip gaat dat hij dat dit jaar doet in Expeditie Robinson 2021!

Doet Harrie de Hengst mee aan Expeditie Robinson 2021?

Hoewel we hem oorspronkelijk kennen van een vorig seizoen Ex On The Beach Double Dutch, heeft Harrie inmiddels genoeg bekendheid verworven ná de show. We hoopten dan ook allemaal dat de knappe playboy dit seizoen weer terugkeerde in Ex On The Beach Double Dutch. Maar helaas, hij was er niet bij. Misschien heeft dat wel te maken met zijn verschijning in een ándere realityshow, namelijk Expeditie Robinson 2021! Cosmopolitan komt hier vandaag mee. OMG, zou het?!

Harrie Snijders in Expeditie Robinson 2021
Oké: rumour has it dus dat Harrie Snijders – aka Harrie de Hengst – meedoet aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson 2021! Oh my. Cosmopolitan ontdekte dat op een story van Instagrammer @sarabaebara te horen was dat Harrie zei dat hij meedoet aan Expeditie Robinson 2021. Holy shit! Sara maakt een sfeervideo van een feestje, waar je Harrie in de hoek samen met een aantal dames op een balkon ziet zitten. Op de achtergrond hoor je een van hen vragen: “Aan welk programma doe je eigenlijk mee?” Harrie zegt dan “Expeditie Robins…”. En dan stopt het filmpje. Wow…

Helemaal zeker of de ladykiller Harrie Snijders dus écht aan Expeditie Robinson 2021 mee gaat doen, weten we dus nog niet. De cast is nog niet officieel bekend gemaakt, maar zodra dit het geval is, laten we dat of course weten! Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson 2021 is op zondag 29 augustus en donderdag 2 september te zien.

 

 
Bron: Cosmopolitan, realityfbiBeeld: RTL