Travel

Door deze 6 fases ga je als je op vakantie gaat naar een waddeneiland


Ga je deze zomer op vakantie in Nederland? Grote kans dat je naar Vlieland of Terschelling gaat, want dat zijn superpopulaire vakantiebestemmingen. Door deze herkenbare fases ga je als je op vakantie gaat naar een waddeneiland.

1. Keuzes, keuzes: ga je in een tentje of toch in een huisje?
Voordat je naar een waddeneiland gaat, moet er natuurlijk worden geboekt. Ga je naar Vlieland, Texel of Terschelling? En kies je voor een tentje of ga je in een duinhuisje? Keuzes, keuzes. 

via GIPHY

 

2. Op naar de boot!
Eindelijk is de dag aangebroken en ga je op weg naar de boot. Je pakt je koffer (met uiteraard veel te veel outfits), zet je zonnebril op en gaat op pad. Waddeneilanden, I’m coming!

via GIPHY

 

3. Je hebt meteen een vakantiegevoel als je op de boot zit
Finally, je zit op de boot. En laten we even stilstaan bij het feit hoe fijn dat is. Als je op het dek staat en uitkijkt over de waddenzee heb je meteen een vakantiegevoel. Terwijl je nog gewoon in Nederland bent. Heerlijk.

via GIPHY


4. Tijd om de bagage weer op te halen (en naar je camping te brengen)
Eenmaal op het eiland, moet je je koffer natuurlijk weer meenemen. Weet je het nummer van de bagagekar nog? Dan heb je je luchtige zomerjurken en de regenjas die je voor de zekerheid meehebt snel weer in handen. En dan moet het nog naar de camping of naar je huisje…

via GIPHY

 

5. First things first: fietsen huren
Maar first things first. Het eerste wat je doet op een waddeneiland is natuurlijk fietsen huren. Je wilt lekker over de schelpenpaadjes cruisen op weg naar andere dorpjes en stranden dus een fiets is een echte must. Tijd om jouw fiets voor deze vakantie uit te zoeken!

via GIPHY

 

6. Je bent in no-time verliefd op het waddeneiland
De zoute lucht, de schattige dorpjes en de leuke winkeltjes. Oh, en het strand natuurlijk. Het duurt niet lang of je bent een beetje verliefd op het waddeneiland waar je deze zomer vertoeft. Move over Ibiza, jij bent helemaal op Vliebiza. 

via GIPHY

 
Beeld: iStock