Lifestyle

New hotspot alert: No Rules is perfect voor een avondje met de meiden

Als je ons een tijdje volgt, weet je dat wij dol op pizza’s zijn. Een krokante korst met heerlijke zachte tomatensaus, een flinke laag kaas en natuurlijk de beste toppings: YUM. Als jij ook dol bent op pizza’s én van een goede cocktail houdt hebben we goed nieuws. We ontdekten een nieuwe hotspot in Amsterdam waar ze de goddelijkste pizza’s met yummie cocktails combineren. Je begrijpt, wij moesten hierheen.

Hotspots in Amsterdam
Wanneer de zon begint te schijnen krijgt iedereen in Nederland de drang om elk zon-uurtje mee te pakken. Ons kikkerlandje staat er natuurlijk om bekend dat het zuinig is met de zonnestralen. Wanneer ze dus wél aanwezig zijn, genieten we daar vanzelfsprekend van op een terras met een verkoelend drankje. Om jullie wat inspiratie te geven voor een avondje uit met je girlgang, bespreken wij regelmatig de tofste hotspots met jullie. Deze keer: restaurant No Rules aan het Marie Heinekenplein in Amsterdam.

Sterrenpizza
Ben je dol op een vintage, maar houdt je óók van een hippe inrichting, dan kan je bij de Amsterdamse hotspot No Rules je hart ophalen. Vooral de enorme bar trekt de aandacht als je het pand binnenloopt. Kan je even niet op het terras zitten omdat de Nederlandse zomer je weer eens in de steek laat, dan maakt dit veel goed. No Rules is opgericht om hun eigen authentieke pizza’s onder de aandacht te brengen. Je kan kiezen voor bijvoorbeeld een pizza met parmazaan, buffellomozerella of spicy Italiaanse worst, maar als je net als wij een eeuwige tijfelkont bent, kan je ook gewoon de ‘No Rules’ variant nemen. Precies, dan kiest de chef voor je en heb je van alles wat.

Kost dat?
Omdat ze in de keuken van No Rules zeker verstand hebben van koken, merk je dat ook wel in de prijzen. Niet dat een pizza van bij No Rules onbetaaldbaar is, maar erg low budget is het niet. Maar: voor kwaliteit betaal je iets meer. En voor zulke goede service ook. De prijzen liggen een beetje tussen de €9,90 en €25,50, maar dan krijg je ook wat: bijvoorbeeld een pizza met de yummie Spaanse ibéricoham. Is een hele pizza wat te veel, dan ga je gewoon lekker voor een mini pizza. Voor €12,50 krijg je vier kleine mini bites met bijvoorbeeld die Spaanse ham, tomaat en avocado. Wil je een lekker voorgerecht of gewoon een extra snack, dan ga je voor de borrel bites op de kaart. Tip van ons: de krokante kip met honing. Drink je er een ‘Pornstarish’ (Pornstar Martini, 13,50) of een Amsterdam Mule (Moscow Mule, 11,50) bij, dan is je girlsnight compleet. Thank us later. 

‘No Rules’ vind je aan het Marie Heinekenplein 5 in Amsterdam.