Food

Zo maak je deze zomer de lekkerste Tequila Sunrise Mimosa’s

Redactie

Zin in een drankje met de meiden dit weekend? Van roze gin tonic met frambozen tot de lekkerste alcoholvrije cocktails – we hebben genoeg inspiratie voor je. Vandaag: Tequila Sunrise Mimosa’s!

Tequila Sunrise Mimosa’s zijn de zoete zomerdrankjes die je wilt maken

Als je op zoek bent naar een lekker zoet zomerdrankje dan zijn tequila sunrise mimosa’s perfect voor je. In dit tropische drankje zit namelijk sinaasappel, waardoor het lekker fris en zoet is. Ideaal op een zomerse avond, zeker in combinatie met deze vegan bbq recepten. Dit drankje is ook nog eens onwijs makkelijk te maken. Je cocktailshaker kan namelijk gewoon in de kast blijven. Weten hoe je dit drankje maakt? Wij hebben het recept voor de tequila sunrise mimosa’s voor je.

Zo maak je Tequila Sunrise Mimosa’s

Dit heb je nodig
– 30 ml tequila
– 1 fles champagne
– 2 verse sinaasappels
– beetje suiker 
– sinaasappelpartjes

Zo maak je de tequila sunrise mimosa’s
1. Snijd een sinaasappel doormidden en gebruik een partje om de randen van je glas vochtig te maken. Leg wat suiker op een schoteltje en dip hierin de bovenkant van je glas. Draai het goed rond zodat je een mooi suikerrandje krijgt op je glas.
2. Pers de sinaasappels. Doe de tequila, champagne en het sap van 2 sinaasappels in een kan. Doe er eventueel wat ijsblokjes bij.
3. Giet de cocktails in de glazen en maak het af met een sinaasappelpartje op de rand. Cheers!

 
Bron: delish.comBeeld: iStock

Must reads 👀