News

Familie van Dusty geeft emotionele update na heftig scooterongeluk: “hij geeft ons knuffels”

Twee weken geleden raakte Dusty van Ex On The Beach Double Dutch betrokken bij een heel zwaar ongeluk met zijn scooter. De realityster raakte hierdoor in coma. Imiddels gaat het nog een stukje beter met Dusty. Zijn familie geeft ons een emotionele update én deelt een foto van hem in het ziekenhuis.

Twee weken geleden kwam het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat Dusty van Ex On The Beach Double Dutch een zwaar ongeluk had gehad. Na een feestje op het strand met onder andere oud Temptation Island-deelnemer Sonny Lorenzo (remember ‘Purpoos Sonny’?) reed hij op de scooter terug, maar het ging gruwelijk mis. Dusty werd zwaargewond afgevoerd en raakte in coma. Afgelopen paar dagen reageerde hij gelukkig alweer op prikkels van zijn moeder. En dat niet alleen, volgens zijn familie is hij regelmatig wakker en leest hij zelfs zijn social media berichtjes. 

Dusty staat weer en geeft knuffels
Inmiddels heeft de familie een nieuwe update gegeven via zijn social media. “We kregen te horen dat onze zoon, ons broertje een zwaar ongeluk heeft gehad en met spoed naar het ziekenhuis gebracht werd”, beginnen ze het bericht. “De eerste dagen waren cruciaal. Je mocht geen extra bloedingen krijgen. Ook mocht je hersenkneuzing niet verder zwellen.” Gelukkig gaat het inmiddels beter, zo laat de familie weten: “Vandaag de dag kan Dusty al staan en lopen. Ook zegt hij soms kleine woordjes als ‘ik hou van jou’ en knuffelt ons vaak. Hij schrijft af en toe ook en vraagt dan hoe het gaat met zijn opdrachten of school. Dit is voor ons super positief, want dat betekent dat hij al nadenkt. Soms kunnen we nog geen contact met hem krijgen. Op dat soort momenten beseft hij even niet wat er aan de hand is.”

Dusty en zijn familie zijn dankbaar voor alle steun, zo laten zij weten: “Hij kan alweer lezen maar niet goed reageren. Hij leest dan ook vaak op zijn telefoon de reacties en is blij om zoveel steun terug te zien. In het ziekenhuis houdt social media hem ook goed bezig. Hij wilt zo snel mogelijk weer de oude worden en zijn volgers vermaken met leuke content.”