Lifestyle

Does size matter? 8 x vrouwen over seks met een kleine piemel


Net zoals dat bij ons elke vulva verschilt van vorm, hebben mannen ook allemaal een andere soort kleine vriend in de broek. Maar in hoeverre zou jij er een probleem van maken als zijn penis wat aan de kleine kant is? Eerder schreven we al over grote piemels, vandaag is het de beurt aan kleine penissen. Onze collega’s van Ze.nl vroegen hun lezeressen wat ze van seks met een niet zo grote willy vinden. “Ze zeggen size don’t matter, maar daar ben ik het niet mee eens.”

Kasandra (27): “Of hij groot of klein geschapen is zal me werkelijkwaar een worst zijn. Ik zie niet in waarom ik er een probleem van zou maken. Hij kan er toch ook niets aan doen als zijn penis wat minder groot dan gemiddeld is?”


Merel (28): “Wat is een kleine piemel? Ik denk dat het aan jezelf ligt of je iets klein vindt of niet. Mijn hele leven ben ik maar met een iemand geweest: mijn man. Ik weet inmiddels dat mijn echtgenoot wel wat centimeters onder het Nederlandse gemiddelde van 15 centimeter zit, maar zelf vind ik hem niet klein. Misschien weet ik niet beter omdat ik nooit met een ander ben geweest, maar ik vind mijn man perfect.”


Linde (31): “Een kleine of grote penis maakt volgens mij niets uit. Ik heb best wel wat bedpartners gehad en dat heeft mij geleerd dat de lengte van zijn lid zijn prestatie niet zo zeer beïnvloedt.”


Vivianne (26): “Ze zeggen size don’t matter, maar daar ben ik het niet mee eens. Volgens mij is die uitspraak alleen in het leven geroepen om mannen met een kleintje gerust te stellen. Ik heb zelf gemerkt dat zijn lengte er echt wel toe doet. Voor mij zou het absoluut een dealbreaker zijn als hij (te) klein geschapen zou zijn.”  


Bregje (30): “Er zijn natuurlijk wel grenzen. Ik heb weleens iemand met een kleine piemel gehad, maar hij kon dat erg goed compenseren, dus toen vond ik het niet zo erg. Ik moet zeggen dat ik ook niet blij word van een enorme leuter: geen idee wat ik ermee aanmoet. Voor mij hoeft een kleine piemel geen dealbreaker te zijn, maar ik zou het wel even jammer vinden.”   


Miranda (26): “Ik zou het rot vinden als een man mij niet zou willen omdat hij bijvoorbeeld vindt dat ik te kleine of juist te grote borsten heb. Hem veroordelen om zijn piemel vind ik daarom niet eerlijk. Ik moet bekennen dat ik het liefst wel een vriend heb wiens piemel gemiddeld is, maar als hij wat kleiner is zal ik er geen probleem van maken.”


Serena (26): “Ik heb eigenlijk weinig ervaring met kleine piemels. Mijn ex had een normaal formaat, maar ik kan me voorstellen dat een écht kleine piemel wel lastig is. Ik vraag me af of hij er dan wel wat van bakt en of het net zo goed is als iemand met een groter exemplaar. Ik zou er dus wel even van schrikken als de broek uitgaat en een mini dingetje tevoorschijn komt.”


Leslie (29): “Als je me vijf jaar geleden zou hebben gevraagd of ik een kleine piemel een afknapper zou vinden, zou ik ‘ja’ hebben gezegd. Inmiddels ben ik wat ouder en wijzer en realiseer ik me dat dat eigenlijk nergens op slaat. Een normale, of zelfs grotere, piemel is leuk, maar uiteindelijk gaat het erom dat hij goed voor je is. Wie ben ik om hem dan de bons te geven omdat hij niet zo groot geschapen is? Dat zegt meer over mezelf dan over hem.”