Films & Series

Wait what: op TikTok is nu te zien dat vanaf aflevering één al duidelijk was wie Gossip Girl is

Hoewel de serie allang is gestopt, kunnen we nog steeds geen genoeg krijgen van Blair, Serena, Dan en Chuck – ondanks dat we nu preciés weten wat er gaat gebeuren en wie Gossip Girl is. Volgens TikTok hadden we dat alleen al véél eerder kunnen weten!

TikTok geeft hint dat vanaf aflevering één al duidelijk was wie Gossip Girl is

Het is inmiddels al acht jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van onze favoriete upper east siders. Kun je het je voorstellen?! Na het eindeloos rewatchen van de serie werden we vorig jaar zomer verrast met geweldig nieuws: er komt een Gossip Girl reboot! Hiermee kunnen we weer de scandalous lives of Manhattan’s elite volgen. Het is een compleet nieuwe serie met nieuwe personages en storylines. Tot die tijd kunnen we gewoon nog genieten van de ‘oude’ Gossip Girl en deze opnieuw bingen. Dat vonden veel TikTokkers ook. Iemand heeft zelfs al ontdekt dat er een hint is die verklapt wat Gossip Girl’s identiteit is, meteen aan het begin van de eerste aflevering!

Dan Humphrey bleek dus Gossip Girl te zijn, zoals bekend werd gemaakt in de laatste aflevering van de serie. Volgens TikTokker @yussijuice2.0 was dit al veel eerder bekend, want hij spotte in de allereerste paar minuten van Gossip Girl een dikke vette hint. In deze aflevering hoor je de voice-over voor het eerst zeggen: “And who am I? That’s one secret I’ll never tell”, en terwijl de voice-over dit zegt gaat de camera naar Dan, zittend achter zijn laptop. Was het een hint, of gewoon toeval? We will never know…

De storyline van de Gossip Girl reboot
De Gossip Girl reboot speelt zich af in het heden met een compleet nieuw verhaal. Een groep van vijf tieners krijgt, net als in de originele serie, te maken met gossip. Social media gaat hierin volledig – à-la nu – een grote rol spelen. Ook krijgen we te zien wat er in de afgelopen acht jaar is veranderd. We weten inmiddels dat Emily Alyn Lind een soort ‘Serena van der Woodsen 2.0’ vertolkt. Zij speelt Audrey, die in een lange relatie zit en zichzelf afvraagt wat de wereld om haar heen nog meer te bieden heeft. Wij zijn inmiddels begonnen met aftellen!

De originele cast 
Zoals je waarschijnlijk wel al wist, spreekt Kirsten Bell in de Gossip Girl reboot je weer bij over de scandelous lives of Manhattan’s Elite. Haar voice-overs zijn iconisch voor de serie en wij kunnen dan ook niet wachten om haar stem weer te horen in de Gossip Girl reboot. Daarnaast is laatst bevestigd dat acteur Chace Crawford (Nate Archibald) terugkeert! Het is nog onduidelijk welke rol hij krijgtm maar hij denkt zelf dat hij een vader zal spelen. “Nee, ik heb geen idee wat mijn rol zal zijn. Ik houd van de programmamakers, dus wat mijn rol ook zal zijn, ik zal geen ‘nee’ kunnen zeggen.” Op wat voor manier Chace dan ook te zien zal zijn, we can’t wait. 

Of de rest van de originele cast ook terugkeert is nog onduidelijk. Alle acteurs van de hoofdpersonages uit de originele serie zijn door de schrijvers benaderd. Echter, Leighton Meester (Blair Waldorf) heeft eerder al bekend gemaakt niet enthousiast te zijn over een Gossip Girl reboot. Vinden wij heel jammer! Ook Penn Badgley (Dan Humphrey) ziet dat niet zo zitten. Al sluit hij het niet volledig uit. Wij kunnen alleen maar hopen dat we in de reboot een update zullen krijgen van hoe het met Blair, Dan, Chuck en Serena gaat!

 

Must reads 👀