Beauty

Beautytrend: Witte eyeliner is helemaal hot en dit zijn de mooiste looks


Zwarte eyeliner is natuurlijk altijd goed, maar wat dacht je van witte eyeliner? Deze nieuwe beautytrend komen we steeds vaker tegen en geeft je een fijne frisse look. Dit zijn de mooiste looks met witte eyeliner om uit te proberen deze zomer.

1. Deze look met zwarte en witte eyeliner
Als je het nog een beetje spannend vindt om met witte eyeliner aan de slag te gaan, is deze look iets voor jou. Breng eerst je zwarte eyeliner aan op je ooglid en ga daarna aan de slag met de witte variant. Een klein lijntje op je waterlijn of boven je net aangebrachte zwarte eyeliner staat al heel erg leuk.

 

2. Gebruik je witte eyeliner over je gehele ooglid
In plaats van een hele make-up look maken met je oogschaduw palette, kun je ook witte eyeliner gebruiken. Breng eerst een primer aan zodat het goed blijft zitten, daarna kun je de witte eyeliner over je hele ooglid aanbrengen. Een leuke look voor als je naar een feestje gaat!

 

3. Deze look met een aangezette witte eyeliner
Een subtiele witte eyeliner werkt goed, maar ook als je je eyeliner dikker aanzet kan het goed werken. Maak bijvoorbeeld een mooie wing en maak de look af een goede zwarte mascara en wat highlighter. Hallo zomerlookje!

 

4. Witte eyeliner met blush
Say what? Ja, je kunt witte eyeliner ook combineren met blush op je ogen. Het klinkt een beetje gek, maar het werkt echt. Gebruik blush of een roze of perzikkleurige oogschaduw en breng dat eerst op je oogleden aan. Zorg dat alles goed blend. Daarna kun je een beetje witte eyeliner aanbrengen om je look af te maken. Extra tip: dit kun je natuurlijk ook doen met gekleurde eyeliner.

 

5. Leef je helemaal uit met witte eyeliner
Het leukste van een nieuwe beautytrend is dat je zelf ook van alles kunt uitproberen. Voordat je met je nieuwe look de straat op gaat, kun je thuis allerlei looks proberen. Met een strakke witte eyeliner maak je bijvoorbeeld makkelijk een grafische look. Denk out of the box en ga niet alleen voor een strakke lijn, maar maak golfjes en andere figuren op je ooglid. 

 
Beeld: iStock