Beauty

10 foolproof eyeliners die ieder meisje kan gebruiken

Kijk naar het gemiddelde meisje op straat en de kans is vrij groot dat ze eyeliner draagt. Sterker nog, veel meiden kunnen niet meer zonder! Master jij inmiddels als geen ander de perfecte winged liner – en kun je het zelfs zonder spiegel?! – of ben je juist nog niet zo geoefend met het zetten van een lijntje langs je wimperrand? Maak je geen zorgen, met de volgende producten lukt dat ongetwijfeld.

Van Adele tot Amy Winehouse: er zijn genoeg beroemde vrouwen die je inspireren om aan je eyeliner skills te werken. En of je nu wel of niet een steady hand hebt, het product zelf helpt ook enorm als het gaat om het zetten van de perfecte lijn langs je bovenste wimperrand. Maar welke eyeliners (en potloden) glijden als boter over je oogleden en zijn zo intens gepigmenteerd dat je niet tig keer hetzelfde lijntje hoeft te trekken? Dat zochten wij voor je uit. Met deze items in je stash wordt iedereen een pro!

♥ Eyeliner pen
Menig beautymeisje zweert ‘gewoon’ bij een eyeliner pen. Maar waarom is deze juist zo bijzonder? Doordat dit type eyeliner een strakke aanbrengstift heeft is het extra makkelijk om een lijn langs je wimpers te trekken. Geen gepriegel, met zo’n stift zet je in één keer een strakke lijn.


1. HEMA Soft Eyeliner €3,50


2. L’Oréal Super Liner €12,69


3. L’Oréal SuperLiner Perfect Slim €12,69


4. NYX The Curve Eyeliner €14,30


5. Rimmel Colour Precise Eyeliner €7,95

♥ Kohlpotlood
Met een kohlpotlood zet je misschien geen winged liner, maar voor extra definitie langs de wimperrand is het wél heel mooi. Ook als je houdt van een zacht en smoky resultaat zit je met een potlood goed. Niet alleen is het heel makkelijk in gebruik (en maak je hier bijna geen fouten mee), ook heeft het een heel andere finish dan de vloeibare eyeliners hierboven. In plaats van ‘fel’ en glanzend is een potlood juist gitzwart, maar mat. 


6. Rimmel ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal €7,50


7. ZOEVA Graphic Eyes Oogpotlood €7,99


8. Bourjois Liner Stylo €14,80


9. IsaDora Colormatic Eye Pen €10,95


10. Yves Rocher Waterproof Eye Pencil €6,95

Lees ook:

Must reads 👀