Fashion

Oh my: H&M komt met een speciale Sex Education collectie

Het derde seizoen van Sex Education komt er bijna aan en omdat te vieren komt H&M met een speciale collectie. Wij zijn alvast fan, want deze speciale Sex Education x H&M collectie is echt alles wat je wilt hebben (en het is mega nineties!)

Dit is de H&M x Sex Education collectie

Als je Sex Education al hebt gekeken, ken je de vibe van deze serie vast wel. Het is een tikje Amerikaans en een beetje vintage nineties. De collectie is daar ook op gebaseerd. Zo zijn er speciale baseballcaps in de kleuren rood en goud, zodat het net lijkt alsof je net als Otis en Maeve op Moordale High zit. Om het helemaal af te maken is er natuurlijk ook een baseballjasje. 

Maar er is meer. Er zijn cropped t-shirts, sweatpants en vooral heel veel kleding met citaten uit Sex Education. Zo is er bijvoorbeeld een fijne fluffy tas met een naamplaatje van Maeve inclusief de iconische woorden ‘I don’t do boyfriends’. Ook komen er veel thema’s terug die we ook al zagen in de serie, zoals feminisme en zelfliefde. Kortom: deze H&M x Sex Education-lijn is lekker uitgebreid. Je kan voor een cropped t-shirt gaan maar ook voor een Moorddale baseballjack. Het is maar net waar jij je fijn in voelt! 

Hier check je meer items uit de collectie

h&m x sex education collectie

Op deze datum kun je de items shoppen

De H&M x Sex Education collectie ligt vanaf 19 augustus in de winkel. En je kunt alle items natuurlijk ook online shoppen. Extra fijn: de collectie is lekker budgetproof. Het goedkoopste item is 7,99 en de duurste 39,99. 

Bron: H&MBeeld: H&M, Bruno Press