Lifestyle

Dit zijn de leukste Funda make-overs die we tegenkwamen op Instagram


Funda-lovers verzamelen! Ben je er ook gek om om naar de mooiste huizen op Funda met een zwembad te kijken of te dromen van dat grachtenpand in Amsterdam? Dan is dit artikel helemaal voor jou. Dit zijn namelijk de leukste Funda-make-overs die we tegenkwamen op Instagram. 

1. Dit normale huis wordt een modern paleisje
Van een doorsnee huis tot een wit paleisje, dat gebeurt er met dit huis. Een van de wel hele goed gelukte Funda make-overs! Al moet je wel van een moderne keuken houden en van zwart-wit. Dán is dit helemaal jouw ding.

View post on Instagram
 

 

2. Dit huis in Haarlem is opeens een stuk meer waard

Van saaie tegels op de vloer naar een hippe plek om te wonen. Als je een huis koopt om op te knappen, moet je soms veel geduld hebben. Dit is een van de Funda make-overs die laat zien dat een huis opknappen zeker loont. Niet alleen omdat het meer waard is, maar ook omdat het nu supermooi is.

View post on Instagram
 


3. In dit huis in Den Haag wil je wonen
Veel mensen vinden het jammer als er oude elementen uit een huis worden gesloopt. Hallo zwarte glazen deuren en modern kookeiland! Maar dit is een van de Funda make-overs die laat zien dat het ook anders kan. De schuifdeur blijft bijvoorbeeld gewoon in het huis maar krijgt alleen een likje verf. We like!

View post on Instagram
 


4. De perfecte Funda make-over in Utrecht
En ook dit huis in Utrecht kreeg een van de beste Funda make-overs ooit. Geen gesloopte oude elementen, wel net zoveel sfeer! Alleen jammer dat de vraagprijs opeens wel een stuk hoger is…

View post on Instagram
 


5. Dit huis in Schiedam is heel mooi opgeknapt
De laatste Funda make-over is ook eentje waar we blij van worden. Dit klushuis wordt namelijk onwijs mooi opgeknapt! De trap is weer netjes en de muren zijn lekker wit, maar we zien ook nog steeds de mooie glas-in-lood ramen terug. Verhuizen, anyone?

View post on Instagram
 

Beeld: iStock, Funda, Instagram Funda Make-overs

Must reads 👀