Travel

OMG: In Duitsland kun je nu overnachten tussen 100 alpaca’s

Picknicken met alpaca’s is natuurlijk al geweldig, maar wat dacht je van overnachten tussen de alpaca’s? In Duitsland kun je nu kamperen bij een alpacaweide waarbij je met meer dan 100 alpaca’s kan knuffelen. The dream!

Overnachten tussen de alpaca’s in Duitsland

In het Oosten van Duitsland, in het Beierse Woud, vind je the best thing ever. Hier ligt namelijk Sun Star Alpacas, een alpacafokkerij waar je ook kunt overnachten. Dat kan in je eigen caravan of camper, maar ook in een tentje. En die kun je direct naast de alpacaweide neerzetten, waar meer dan 100 alpaca’s rondlopen. Hoe cute is dat?! Zo kun je elke ochtend knuffelen met je favoriete fluffy vrienden. 

In Nederland zijn er natuurlijk ook alpacaboerderijen, maar bij deze alpacafokkerij mag je heel dichtbij komen. En dat kan zelfs de hele dag lang! Nog niet genoeg van de alpaca’s? Dan kun je ook nog een alpacawandeling boeken, waarmee je samen door de bossen loopt. Als dat niet als een perfecte vakantie klinkt, weten wij het ook niet meer. En het goede nieuws is: er zijn nog plekken vrij voor deze zomer, dus in juli en augustus kun je zomaar tussen de alpaca’s logeren. 

Hier boek je deze vakantie met alpaca’s

 
Beeld: iStock