Beauty

Zo laat jij jouw ogen groter lijken zonder make-up

Ben jij ook zo jaloers op vrouwen met van die grote bambi-ogen? Speciaal voor de vrouwen die niet geblessed zijn met grote ogen hebben wij een aantal trucjes. Nee, je hoeft geen make-up expert te zijn om je ogen te laten stralen. Deze 5 hacks zijn allemaal zonder make-up!

5 Manieren waarop jouw ogen groter lijken

Tegenwoordig is het een schoonheidsideaal om grote bami-ogen te hebben. Natuurlijk hoef jij hier niet aan te voldoen, maar wil je toch meedoen met de trend? Dan hebben wij een aantal trucjes waarmee jij zonder make-up je ogen laat stralen!

1. Krul je wimpers

Je hoeft geen mascara op te doen om je ogen te laten opvallen. Als jij je wimpers krult met een goede wimperkruller dan lijken je ogen automatisch groter. Super easy en snel te doen!

2. Massage

Door je ogen regelmatig een massage te geven zijn ze minder vermoeid en dit kan ook helpen tegen wallen. Hierdoor gaan je ogen weer helemaal stralen! In de TikTok hieronder zie je hoe jij je ogen kan masseren.

@reviverooms

Eye massage ##facemassage ##facialmassage ##eyemassage ##beauty ##massagetips ##fyp ##trending ##glowinskin ##beautyhacks ##darkcirclesremover

ā™¬ Watermelon Sugar – Harry Styles

3. Oogdruppels

Heb jij last van droge en vermoeide ogen? Dan is het slim om je ogen een keer te druppelen. Gezonde ogen zijn groter en fonkelen veel meer. Even druppelen en je ziet er weer helemaal healthy uit.

4. Draag kleding die je ogen accentueert

Weet jij welke kleur je ogen accentueert? Maak hier dan gebruik van! Bepaalde kleuren zorgen ervoor je dat ogen meer opvallen. Dit zorg ervoor dat ze groter lijken.

5. Wenkies on fleek

Je wimpers zijn heel erg belangrijk bij het accentueren van je ogen, maar vergeet je wenkbrauwen niet! De vorm en kleur van je wenkbrauwen kunnen veel veranderen aan je uitstraling. Wil jij dat je ogen groter lijken? Probeer dan eens je wenkies te (laten) epileren in een rondere vorm. Wanneer je harige vriendinnen goed in shape zijn zie jij er meteen een stuk frisser uit. Bekijk het verschil hieronder!

Bron: beautify.nlBeeld: istock