News

Wait what?! ‘Famke Louise is zwanger van Love Island-Denzel’

Zangeres Famke Louise is al een poosje aan het daten met Denzel van Love Island. maar dat niet alleen. De nieuwe gossip gaat namelijk dat Famke en Denzel een kindje krijgen samen! 

Famke Louise lijkt al een tijdje te daten met oud-deelnemer van Love Island Denzel Slager. De twee zijn meerdere keren samen gespot. Weekblad Story publiceerde zelf al een foto waarop de twee zoenend te zien zijn. Ondanks al deze bewijzen hebben de twee niets losgelaten over hun relatie. Ze hebben zelfs meerdere keren gezegd dat ze gewoon vrienden zijn… Toch bevestigde ze in haar Instagram Story uiteindelijk wel dat ze verliefd is. Dat kan niet anders dan op Denzel Slager zijn, want de twee hadden het in de winter ook al heel gezellig in een luxe hotel en de sneeuw.

‘Famke Louise is zwanger van Denzel Slager’

De nieuwe roddel gaat nu dat Famke Louise zwanger zou zijn van Denzel! Volgens verschillende bronnen, zijn ze in verwachting van hun eerste kindje. Een mederwerker van de Albert Heijn zegt dat ze Famke een zwangerschapstest heeft zien kopen. Ook zou zij duidelijk aan Famke zien dat ze een zwangerschapsbuikje heeft. Daarnaast melden zich cassières van drogisterijen die ook zeggen dat Famke met diverse ‘zwangerschapsattributen’ aan de balie stond. Wordt vervolgd!

 
Bron: LoveRealityBeeld: Brunopress