News

Wil je zien: Famke Louise en Denzel hebben het heel gezellig in de sneeuw

Nog niet zo lang geleden werd bekend gemaakt dat Denzel uit Love Island en Famke Louise het wel heel gezellig hebben samen. De twee brachtten stiekem al samen de kerstdagen door. Dat de twee beiden dol zijn op sneeuw, blijkt wel uit nieuwe foto’s die we hebben gespot. Who’s ready voor een bijna naked rollende Denzel door de sneeuw? 

Famke Louise en Denzel rollen door de sneeuw

Gossip says dat Famke Louise en Denzel een setje zijn. Zelf ontkennen ze het nog een beetje, maar inmiddels heeft Famke op haar Insta stories wel al een aantal romantische beelden gedeeld. Echt ontkennen heeft dus nog weinig zin voor de twee. Volgens RTL Boulevard zijn de twee naar een luxe resort gegaan, maar wat je vooral kunt zien is dat ze het erg naar hun zin hebben samen. De zak chips wordt al in bed opgegeten, cute! Ook zie je beelden van een door de sneeuw rollende Denzel, in zijn onderbroek. Het zou natuurlijk kunnen dat de twee als vrienden in een hotel zitten samen, maar wij gaan uit van iets anders 😉

Bron: Instagram: @famke

Love Island-Denzel en Aleksandra

Eerder dit jaar schreven we nog over de break-up van Love Island – winnaars Denzel en Aleksandra. Iedereen was shocked, want de twee leken meant to be. Nu heeft Denzel de liefde blijkbaar gevonden bij niemand minder dan Famke Louise. Omg! Weekblad Story spotte de twee samen en legde dat op de gevoelige plaat vast. In gesprek met roddelkoning FawryNotSawry reageert Denzel dat hij ‘er liever nog niets over los wil laten’, maar de foto’s zijn duidelijk. 

Must reads 👀