News

Juicy: Tony Junior heeft het wel heel gezellig met déze Temptation Island-babe

De Bachelor met Tony Junior is in volle gang. De knappe DJ is op zoek naar de vrouw van zijn dromen en die hoopt hij tijdens de datingshow te vinden. Morgen is het tijd voor de nieuwe aflevering, maar het lijkt erop dat Tony Junior er met een hele andere dame vandoor gaat!

De Bachelor-Tony Junior heeft het gezellig met deze Temptation Island-ster

Hoewel het er al eerder op leek dat Tony Junior al een vriendin had voor zijn deelname, heeft hij dat uiteindelijk toch ontkend. Er is zelfs al een zoen geweest met de eerste kandidate! Na een uitgebreide date met Maxime om samen met hem in een klein vliegtuigje van het uitzicht te genieten, legde Tony zijn arm om haar heen, waardoor de sfeer in het toestel meteen romantische werd. Toen ze weer voet op Kroatische bodem zetten, stond op de ladingsbaan een tafeltje met een fles wijn klaar. Daarna volgde een kus. Romantisch! 

Zoen aan het zwembad
In De Bachelor gaat Tony Junior dus op zoek naar de ware liefde. Onder de kijkers zijn er wel twijfels of er wel een vrouw tussen alle deelneemsters zit die bij hem past. Op Instagram is namelijk te zien dat Tony het ergens aan een zwembad in een warm land (waarschijnlijk Griekenland) erg gezellig heeft met niemand minder dan Romee van Zeeland. Yep, dat is de blonde babe die in Temptation Island vorig jaar Zach Avelo ‘ziekelijk verliefd’ op haar maakte. Tony geeft Romee een kus op haar wang en maakt daarna een ‘sssht-gebaar’. 

Tony Junior De Bachelor

tony junior de bachelor

Bron: Instagram @tonyjuniorofficial

Bron: Instagram @tonyjuniorofficialBeeld: RTL