Lifestyle

Spice it up! Zo verstuur jij veilig een sexy foto

Wonen jij en je lover ver uit elkaar? Of heb je een spannende friends with benefits? Dan kan het spannend zijn om een keertje een sexy foto te versturen. Dit kan ervoor zorgen dat er net wat meer spice komt in jullie relatie. Wil jij een sexy foto sturen? Dan hebben wij een paar tips op een rijtje gezet. Zo maak je veilig een mooi een pikante foto.

6 Tips voor het maken van een spicy foto

Een sexy foto is perfect om iemand op afstand warm te maken. Je kan het gebruiken om je lover een voorproefje te geven voor die avond. Ook voor relaties op afstand is het perfect. Wil jij jezelf wagen aan een spicy foto? Dan hebben wij een paar tips voor jou!

1. Zorg dat je iemand vertrouwt

Als jij een sexy foto verstuurt dan is die foto natuurlijk alleen bedoelt voor degene naar wie jij hem stuurt. Zorg er dus voor dat je iemand helemaal vertrouwt voordat je een foto stuurt. Wil je helemaal veilig zijn? Maak dan een foto waar je gezicht niet op staat. Better safe then sorry!

2. Maak een foto waar je zelf achter staat

Als jij je confident voelt over de foto die je hebt gestuurd dan straal je dat vaak ook uit. Hier wordt een foto nog mooier van. Nooit een foto sturen waar je zelf niet achter staat!

via GIPHY

3. Poseren maar

Net als bij Instagram-foto’s moet je voor een goed pikant kiekje wel poseren. Probeer bijvoorbeeld eens op bed te liggen op je buik. Druk je billen een beetje naar boven en maak een foto van over je schouder. Nu lijken je billen voller en ronder a.k.a. super mooie angle!

4. Dubbelcheck of je de foto naar de goede persoon stuurt

Dit klink misschien logisch, maar het gaat vaker mis dan je denkt. Je wil natuurlijk niet per ongeluk een spicy foto naar je oma appen… Check dus altijd extra of je wel de goede persoon hebt aangeklikt.

via GIPHY

5. Verwijder de foto

Als je de foto hebt verstuurd is het handig om hem gelijk te verwijderen uit je galerij. Waarom? Misschien wordt je mobiel gestolen. Of je iCloud wordt gehackt terwijl hij verbonden is met je galerij. Als dit gebeurt dan is de kans groot dat de foto’s toch nog uitlekken en dat wil je natuurlijk niet!

6. Geniet ervan

Misschien wel de belangrijkste tip van dit hele rijtje. Geniet ervan! Net als bij seks is het bij sexting het allerbelangrijkste dat jullie het beide leuk vinden. Have fun!

via GIPHY

Lees ook:
– Met deze tips heb jij een veilige en gezellige Tinderdate
– 6 redenen waarom jij sexy lingerie in je kast moet hebben

Beeld: istock

Must reads 👀