Travel

OMG: op dit zomerse festival in België kun je springen én dansen op 50 springkussens

Zet 31 juli maar alvast in je agenda, want dan kun je op dit Vlaamse festival vol springkussens helemaal los. Ja, Summer FestiBounce is hét uitje om deze zomer naar uit te kijken. Dit moet je nog meer weten over Summer FestiBounce.

Op Summer Festibounce ga je los op 50 springkastelen

De festivalzomer is heel anders dan normaal door corona, maar sommige kleine festivals gaan wél door. Een daarvan is Summer Festibounce in België. Om precies te zijn in Laarne, vlakbij Gent. En geloof ons, dit is hét festival om deze zomer helemaal los te gaan. Je kunt je er namelijk uitleven op 50 springkussens, of eigenlijk springkastelen. Het festival vindt namelijk plaats achter een écht kasteel. Hoe tof is dat? 

Summer Festibounce vindt plaats op zaterdagavond 31 juli. Nadat overdag kinderen los mogen op de springkussens, is het ‘s avonds tijd voor een feestje voor iedereen boven de 16 jaar. Er zijn DJ’s die zorgen voor fijne deuntjes én er zijn natuurlijk ook genoeg hapjes en drankjes als je even op adem wilt komen van het springen. Wel zo fijn. Kortom: Summer Festibounce is het uitje om deze zomer naartoe te gaan met vriendinnen.

De coronaregels bij Summer Festibounce

Handig om te weten als je naar het festival gaat: hoe zit het met de coronaregels? Bij Summer Festibounce willen ze graag dat je een mondkapje draagt tijdens het springen. Ga je later drankjes doen met je vriendinnen of een hapje eten? Dan mag ‘ie uiteraard af. Ook wordt er een maximum aantal personen toegelaten op elke attractie, zodat het niet te druk wordt. Reis je van Nederland naar België? Check dan hier of er nog extra maatregelen zijn, zoals een negatief testbewijs.

Wanneer is dit festival? 31 juli van 19:00 tot 00:00 
Hier vind je meer over Summer Festibounce (en ja, er zijn nog tickets!)

Bron: Flair.be, Summer FestibounceBeeld: iStock

Must reads 👀