Films & Series

VIDEO: Netflix dropt eerste beelden van Sex Education seizoen 3

Remember de Netflix-serie Sex Education nog? Sinds het eerste seizoen is de Netflix original uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende series van het moment. Het is grappig, er is veel drama en het gaat natuurlijk over… seks! Na twee seizoenen heeft Netflix eindelijk de releasedatum en de trailer van Sex Education seizoen 3 onthuld.

Netflix dropt eerste beelden van Sex Education seizoen 3

Sex Education gaat over het leven van tienerjongen Otis (Asa Butterfield). Zijn moeder (Gillian Anderson) is sekstherapeute en hij treedt in haar voetsporen als hij, zelf geen kaas van seks te hebben gegeten, schoolgenoten van seksproblemen afhelpt. Na twee seizoenen is Otis inmiddels wél ervaren. Maar dat betekent niet dat al zijn problemen zijn opgelost.

Wat gaat er gebeuren in Sex Education seizoen 3?
Het is een nieuw schooljaar: Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven.

Sex Education seizoen 3 releasedatum

Wat gebeurt er met Otis en Maeve? Komt Maeve er ooit achter wat Isaac heeft gedaan? Blijven Eric en Adam samen? Gaan we Rahim nog zien? De laatste aflevering van Sex Education seizoen 2 heeft ons achtergelaten in het ongewisse. We can’t wait op een nieuw seizoen. Helaas duurt dit nog wel even. De Netflix serie Sex Education seizoen 3 is pas vanaf 17 september te zien.

OMG! Je kan het Sex Education-huis huren

Sex Education seizoen 3 trailer

Terwijl wij wachten op het nieuwe seizoen, is er wel gelukkig al een trailer bekend gemaakt. In de YouTube-video zie je directeur Groff (Alistair Petrie) door de wandelgangen van Moordale High lopen. Hij stopt bij verschillende schilderijen van de personages uit de serie. Aan het einde van de video verschijnt de tekst ‘Sex Education Season 3 is coming’ in beeld. Nog wel even geduld ladies, want seizoen 3 is te zien vanaf 17 september 2021. We are excited!

Kijk hier ondertussen alvast de trailer van Sex Education seizoen 3