Films & Series

Dit zijn de mannelijke singles die in Temptation Island 2021 op zoek gaan naar liefde


Het duurt niet lang voordat Temptation Island 2021 eindelijk van start gaat. We can’t wait. Om alvast in de stemming te komen zetten we alle Temptation Island verleiders A.K.A singles op een rijtje. Dus, benieuwd bent welke hotties er meedoen aan Temptation Island 2021. Kijk snel mee. 

Wist je dat een deel van de uitslag van Temptation Island al bekend is?

Vanaf déze datum staat Temptation Island 2021 op Videoland

Laatst schreven we al dat de koppels van Temptation Island 2021 bekend zijn gemaakt. Vervolgens waren de eerste beelden gelekt en konden wij ons geluk niet op. Inmiddels zijn ook de singles bekend gemaakt, dus ga er maar even goed voor zitten. Dit zijn de mannelijke verleiders a.k.a. singles die op Temptation Island 2021 de liefde hopen te vinden!

1. Jake Soós


2. Maxime

Maxime is een ambitieuze charmeur: hij houdt van sporten, lekker eten en reizen. Deze ‘smooth talker’ werkt als sales manager en heeft nog nooit een gebroken hart gehad. Als de klik er is, gaat hij er volledig voor. Deze spontane jongen is op zoek naar een sociale, zelfverzekerde en ambitieuze vrouw met een groot hart voor dieren.


3. Joop van der Stap

Wat de liefde betreft wil het voor de sociale en muzikale Joop tot nu toe nog niet echt lukken. Hij hoopte jong vader te worden, maar is de juiste vrouw nog niet tegengekomen. Hij zoekt een partner die het leuk vindt om dingen te ondernemen en niet alleen maar op de bank wil zitten. Hij is er klaar voor om de connectie aan te gaan en mocht hij een van de vrouwen leuk vinden, zal hij er geen gras over laten groeien.

temptation island 2021


4. Kevin de Leeuw

Kevin werkt als taxichauffeur en verzorgt ook het onthaal van een nachtclub. Deze positief ingestelde levensgenieter houdt van fitness en heeft een passie voor auto’s. Als single geniet hij van het vrijgezellenleven, maar staat ook open voor een relatie. Voor Kevin is het belangrijk dat er een klik is: hij is op zoek naar een vrouw die recht voor z’n raap is en open communicatie belangrijk vindt. Zijn droomvrouw is het liefst ook een tikkeltje ‘hard to get’, een perfecte kandidaat dus voor Temptation Island: Love or Leave. 


5. Serayo

De sociale en amicale Serayo is drie jaar vrijgezel en op zoek naar een fijne relatie. De afgelopen jaren heeft hij geleerd dat het niet alleen om uiterlijk draait en het belangrijker is iemand oprecht te leren kennen. Hij valt op zorgzame en avontuurlijke vrouwen en denkt dat Temptation Island: Love or Leave de ideale plek is om deze vrouw tegen te komen. 

temptation island 2021


6. Fatih

Fatih is een zelfverzekerde, nonchalante man met Turkse roots. Hij is werkzaam als ober en wordt soms vergeleken met ‘Tarzan’ vanwege van zijn zuiderse looks, lichaamsbouw en lange haren. De sociale Fatih is op zoek naar een ambitieuze vrouw, maar heeft een afkeer van dramaqueens. Hij houdt van voetbal, fitness en een avondje uit.

temptation island 2021


7. Jimi

Jimi is een sociale, speelse jongen, maar ook een doorzetter. Werkzaam als zelfstandig schilder en gepassioneerd door motorcross. Een romanticus op zoek naar de ware liefde: na een lange relatie is Jimi al een tijdje vrijgezel, maar hij brengt daar nu graag verandering in. Op Temptation Island: Love or Leave gaat hij op zoek naar échte liefde. Deze spontane en eerlijke jongen valt op exotische en zorgzame types. 


8. Niels Muilenburg

De gezellige en ambitieuze Niels is acht maanden vrijgezel. Hij valt op zelfverzekerde en betrouwbare vrouwen en vindt een innerlijke connectie belangrijker dan het uiterlijk. Niels wil graag voor zijn 30ste vader worden en hoopt tijdens Temptation Island: Love or Leave de vrouw van zijn leven tegen te komen. 

temptation island 2021


9. Bob Beijen


10. Yannick Bevers

 

Yannick werkt als zelfstandige in transport en is gepassioneerd dj. Altijd goedgezind, eerlijk en grappig. Hij weet wat hij wil: Yannick is op zoek naar de vrouw waarmee hij wil trouwen, wie weet vindt hij de toekomstige moeder van zijn kinderen wel op Temptation Island. Deze allemansvriend is niet op zoek naar een korte relatie. Hij gelooft in liefde op het eerste gezicht, maar is ook een tikkeltje kieskeurig. Hij houdt van sportieve, goedlachse blondines. 

temptation island 2021 yannick


11. Valentino Seccafieno

 

Valentino heeft Italiaanse roots en is gek op koffie. Voor Valentino is de speeltijd voorbij: na enkele korte relaties is hij nu op zoek naar een vrouw, waarmee hij kan settelen en kinderen kan krijgen. Deze levensgenieter is een echte Bourgondiër en op zoek om zijn liefde voor lekker uit eten met iemand te delen.


11. Willem

Willem is sportief en muzikaal en valt op grappige en spontane vrouwen die serieus in het leven staan. Hij is nu een jaar vrijgezel en is in deze fase van zijn leven op zoek naar een serieuze relatie. Hij bouwt snel een vertrouwensband op met vrouwen en kan een goed luisterend oor zijn. Dit hoopt hij ook voor de vrouwen op Temptation Island: Love or Leave te zijn.

temptation island 2021


12. Jake

Jake is de jongste van de single mannen, maar dat betekent niet dat hij niet op zoek is naar een serieuze relatie en een toekomst met iemand wil opbouwen. Hij valt op oudere vrouwen die zorgzaam en zelfverzekerd zijn. De avontuurlijke en gedreven Jake komt volwassener over dan zijn leeftijd en staat ervoor open een diepere connectie met een van de vrouwen aan te gaan.

temptation island 2021


 

Bron: LoveRealityBeeld: RTL