News

Heftig: camper van Enzo Knol leeggeroofd tijdens vakantie

Een van de meest populaire YouTubers allertijden, is Enzo Knol. Kijk je zijn vlogs, dan weet je dat hij deze zomer veel op reis is in Europa, onder andere in Croatië. Met een grote camper tourt hij door het land, maar helaas is er in deze camper ingebroken.

Camper van Enzo Knol leeggeroofd tijdens vakantie

Enzo Knol heeft een flinke domper te verwerken gekregen op de laatste dag van zijn vakantie. Enzo was op vakantie in Croatië samen met zijn vriendin Myron en nog een paar vrienden. Ze waren op pad met een camper met hierop het logo ‘Knolpower’. Aan de toffe vakantie is plotseling een vervelend einde gekomen. In zijn camper is namelijk ingebroken, schrijft de populaire YouTuber op Instagram. 

“Mijn gezicht zegt volgens mij al genoeg”, laat Enzo Knol weten bij een foto waarop hij verdrietig naast de camper staat. “Er zijn spullen gejat, zoals een vlog camera, vishengels, drone, schoenen en gek genoeg mijn pokémon kaarten. En dit is allemaal gebeurd in een drukke straat, overdag en we waren 2 uurtjes weg. Verder hebben we een super leuke vakantie gehad maar wat een einde…. Meer informatie en de beelden geef ik vrij in de vlog die dinsdag online komt.”
 

Bekijk hier de laatste vlog van Enzo Knol:

Beeld: GettyImages